Πώληση Αγροικία, Hateg, Hunedoara, Ρουμανία, Serel

Πώληση - Cod. 24104

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: bois

Hategului Tara είναι μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ρουμανίας, στους πρόποδες του Massif Retezat, μια προστατευόμενη περιοχή που περιλαμβάνεται στον ενδεικτικό κατάλογο της UNESCO Φυσικής Κληρονομιάς Μνημεία Παγκόσμιας για την ποικιλότητα των φυτών, ενδημισμού της και την πλούσια πανίδα. Η ιστοσελίδα περιέχει το παλαιότερο προστατευόμενη περιοχή στη Ρουμανία, βουνά Εθνικό Πάρκο Retezat- http://retezat.ro/, που δημιουργήθηκε το 1935, με ένα από τα τελευταία παρθένα δάση στον κόσμο και το τελευταίο του είδους του στην Ευρώπη. Το τοπίο αναπαράγει μικρής κλίμακας της Τρανσυλβανίας αμφιθέατρο τοπίο κατεβαίνει από τα ψηλά βουνά των 2.200 m σε κατοικημένες κοιλάδες σε υψόμετρο 300-400 m. Πέρα από το μαγευτικό τοπίο, τη βιοποικιλότητα και το φυσικό περιβάλλον ανέπαφο περιοχή Hateg υπάρχει μια ιδιαίτερη ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά: μια παλαιοντολογική περιοχή και τα φρούρια Dacian (στο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO) και τα ρωμαϊκά οχυρά της αρχαιότητας, μεσαιωνικά κάστρα, μοναδικές εκκλησίες στον κόσμο, τα παραδοσιακά σπίτια, νερόμυλους και συνήθως ένα ιδιαίτερα σημαντικό και καλά διατηρημένο εθνογραφική κληρονομιά.
Ένα σπίτι με οικόπεδο σε μια τέτοια περιοχή είναι το ιδανικό μέρος για όσους επιθυμούν να ζήσουν μια ζωή κοντά στη φύση σε ένα καθαρό περιβάλλον, αλλά και για τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες στις φυσικές επιστήμες, biodiversité- βοτανικό κήπο, παρατηρητές πουλιών κ.α. . , Περιβαλλοντολόγοι, ιστορικούς και ανθρωπολόγους. Αυτό είναι ένα μέρος που προσφέρει πολλές ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις έργων που ενισχύουν τους φυσικούς πόρους και το πολιτιστικό και ιστορικό τουρισμό.
Ένα τέτοιο μέρος είναι το γραφικό χωριό της Serel στους πρόποδες του Retezat βουνά Serel ποταμό. Εδώ θα βρείτε ησυχία, τον καθαρό αέρα και το νερό, η βλάστηση είναι πλούσια σε δάση και λιβάδια, η ήσυχη ζωή της χώρας με τους ανθρώπους του χωριού, όπου ποτέ δεν έχουμε κλειδωμένες αυλές και σπίτια.
Η πρόσβαση σε Serel είναι μέσω ασφαλτοστρωμένο δρόμο σε απόσταση 7 χλμ από την Ευρωπαϊκή διαδρομή E79, 19 χιλιόμετρα Hateg-την πλησιέστερη πόλη και 44 χλμ από Petrosani.
Προσφέρουμε προς πώληση ή άλλες επιλογές (εμπορικές, επιχειρηματικές συνεργασίες, πολιτιστικά έργα, τουριστική) ένα παραδοσιακό σπίτι των 200 τ.μ. με μεγάλη αυλή και ένα αμπέλι μπροστά, έναν κήπο και ένα περιβόλι με καρυδιές, μηλιές, δαμασκηνιές και κερασιές και αρκετό χώρο για να φυτέψουμε οπωροφόρα δέντρα. Το σύνολο της περιουσίας με το σπίτι, της κατοικίας και γης καλύπτει 1.710 τ.μ.. Το σπίτι είναι μια σταθερή και εντυπωσιακή κατασκευή, ποτάμι πέτρα και τούβλα, ξύλινα δοκάρια και παχιά, όλα τα υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Το σπίτι έχει δύο κελάρια για να κρατήσει τα τρόφιμα, τα φρούτα, τα λαχανικά και το κρασί κρύο και δύο υπνοδωμάτια στον πάνω όροφο κελάρι μέτρησης 22 και 19 τετραγωνικών μέτρων το καθένα, κατά μήκος ενός διαδρόμου δωμάτια με μια σκάλα στην είσοδο. Ο χώρος ανάμεσα στο σπίτι και την κουζίνα να ολοκληρωθεί, αποτελείται από το μπάνιο 8,8 m² και ένα αποθηκευτικό χώρο από κάτω. Η κουζίνα των 18 τ.μ. πλήρως ανακαινισμένο (πλακάκια, παράθυρο και πόρτα). Το σπίτι διαθέτει επίσης διάφορα παραρτήματα: το στάβλο (αχυρώνα) μεγάλη που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε χώρο μετά την παραγωγή τυριού, αποξηραμένα φρούτα και φυτικά κλπ, δύο ξύλινα υπόστεγα και τα κλουβιά των ζώων. Υπάρχει μια πηγή νερού για το ακίνητο - ένα σιντριβάνι στην αυλή και σύντομα πρόσβαση σε δίκτυο δίκτυο ύδρευσης του δήμου (οι εργασίες αποστέλλονται). Μπορείτε να ζήσουν εκεί το καλοκαίρι και το χειμώνα, η θέρμανση είναι το ξύλο με δύο σόμπες εγκατασταθεί πρόσφατα, ένας από αυτούς είναι στην κουζίνα με εστίες μαγειρέματος.
Μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες από το σπίτι, η αυλή, τον κήπο, το περιβόλι, το φυσικό περιβάλλον του χωριού και τους ανθρώπους κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB