Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Balotesti, Ilfov, Ρουμανία, Sos. Unirii nr. 344

Πώληση - Cod. 29008

  • Τύπος: Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια
  • Περιοχή: 4000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 2

Η βίλα διαθέτει 10 επιπλωμένα υπνοδωμάτια, ένα σαλόνι, μια τραπεζαρία και ένα γραφείο, εννέα μπάνια (σάουνα και τζακούζι), υπόγειο με γκαράζ για δύο αυτοκίνητα και, ενδεχομένως, δύο μοτοσικλέτες, μπόιλερ εξοπλισμός της αίθουσας, ένα μουσικό στούντιο με ηχομόνωση, δύο αποθήκες τροφίμων για την αποθήκευση και μια γέφυρα. Το 2003 ολοκλήρωσε την κατασκευή, τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι από τούβλο και καλύπτεται με Poroterm πολυστυρένιο 10 παχιά στο υπόγειο υπάρχουν χοντρούς τοίχους των 30 εκατοστών πάχους σκυροδέματος και σκυροδέματος δοκάρια στο σπίτι είναι πολύ περισσότερο από ό, σημ. να αντέξει σε ένα σεισμό των 9 βαθμών ωφέλιμη επιφάνεια είναι 200 ​​τμ ανά όροφο, έτσι συνολικά μέχρι 800τμ σε 4 επίπεδα. Η πισίνα έχει διαστάσεις 10 × 15 μέτρα και 2,5 μέτρα βάθος.
Αυτή τη στιγμή 380 στο υπόγειο και κουζίνα. Το νερό που χρησιμοποιούμε είναι από 50 μέτρα και βάθος 20 μέτρα και να θέσει ένα άλλο .Το βαθύτερα χρησιμοποιείται για το σπίτι και ένα για το ναυπηγείο. Μπροστά στο δρόμο τραβιέται το νερό από το χωριό. Εγώ δεν το χρησιμοποιούν γιατί έχουμε πολύ καλό νερό.
Θέρμανση γίνεται με φυσικό αέριο και θέρμανση Hoval (Swiss) είναι συμπύκνωση .Boilerul μοντέλο 2015 είναι συνδεδεμένο με δύο ηλιακούς συλλέκτες για τη θέρμανση του νερού.
Λυμάτων κατευθύνεται δρόμο Dimieni.In από την αυλή υπάρχει μια σηπτική δεξαμενή που λειτουργεί πολύ καλά βακτηριολογικές.
4000mp που σχετίζονται με τη γη το σπίτι είναι σχεδόν 100 οπωροφόρα δέντρα και 350 καρπός της τριαντάφυλλα.
Η όλη κήπος ποτίζεται με εγκατάσταση άρδευσης. Για τους λάτρεις του σκύλου υπάρχουν 5 badocuri ειδικά εξοπλισμένα με ενδοδαπέδια θέρμανση και ένα τεχνικό δωμάτιο για ένα λέβητα που θερμαίνει το νερό το χειμώνα. Υπάρχει επίσης μια πλωτή εξέδρα που διοργανώνονται που βρέχονται από τη λίμνη όπου μπορείτε να ψαρέψετε ή να κάνουν μπάνιο στη λίμνη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB