Πώληση Οικόπεδο, Vatra Dornei, Suceava, Ρουμανία, Neagra Sarului ,Vatra Dornei

Πώληση - Cod. 29975

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 3000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 3000

Dream Land !!! Sel γης στην Μπουκοβίνα, 3000 τετραγωνικών μέτρων, σε μια περιοχή όνειρο με όμορφα τοπία και την πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις moderne. Το οικόπεδο βρίσκεται στο χωριό, το νερό και την ηλεκτρική ενέργεια για τον περιορισμό ιδιοκτησίας, 10 χλμ από Vatra Dornei, το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Μολδαβίας - Ρουμανίας. Η πρόσβαση είναι εύκολη, το αεροδρόμιο Suceava που συνδέει με όλες Europa. Η γη εξασφαλιστεί η πρόσβαση σε μονοπάτια πεζοπορίας στο βουνό, βρίσκεται στο όριο Calimani Εθνικό Πάρκο, όπου πολλά μονοπάτια pornes. Επίσης, η πρόσβαση στη γη είναι εύκολη με ασφαλτοστρωμένο δρόμο και 360 μοιρών πανόραμα του εν λόγω τομέα είναι extrordinara, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.
                  Για να επισκεφτεί από τους ανθρώπους στην ΕΕ, παρέχει δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο Suceava και, εάν είναι απαραίτητο, και δωρεάν διαμονή για τους υποψήφιους αγοραστές. Μετά την αγορά, την παροχή βοήθειας για την κατασκευή του ένα εξοχικό σπίτι, καθώς και δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο Suceava, κάθε φορά που έρχεται για διακοπές εδώ.
                  Το έδαφος θα πρέπει να δει και θα πειστείτε για να αγοράσει το 100% !!!
Υ.Γ. Οι φωτογραφίες από την ημέρα στο δεξί γίνεται σε αυτή τη γη. Έβαλα περισσότερες φωτογραφίες από τουριστικές διαδρομές, pietrosu κορυφή Calimani, μεγαλιθικά αποθεματικού «12 Αποστόλων», και άλλες εικόνες του περιβάλλοντος χώρου. Για λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB