Πώληση Τριάρι, Mamaia, Constanţa, Ρουμανία, Mamaia Bulevard

Πώληση - Cod. 26383

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 110 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 6

Θα διαθέτει ένα διαμέρισμα 110m2, στο κέντρο της Mamaia (Constanta), στον 6ο όροφο της κατοικίας ολοκλήρωσε την κατασκευή 1η Ιουλίου 2014, με κάμερες, 24 ώρες την ασφάλεια, στην κατηγορία πολυτελείας.
Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με θέα στη λίμνη και τη θάλασσα. Δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και κουζίνα και σαλόνι με 3 βεράντες, ένα από τα 8 τετραγωνικών μέτρων, με μπαλκόνια γυαλί φωτίζεται. Το διαμέρισμα επίσης κατ 'οίκον ιδιωτική αποβάθρα βάρκα και χώρο στάθμευσης. Το σαλόνι διαθέτει ένα παράθυρο των 9 μέτρων.
Disponde Ηλεκτρικά ρολά για το παράθυρο και εγχειρίδια στα δωμάτια, Θέρμανση δαπέδου Ariston, κλιματισμός σε όλα τα δωμάτια, τραβερτίνη στο μπάνιο και στην terrezze, πόρτες και λαβές Barousse της Vicenza.

Επί του παρόντος δεν υπάρχει πάνω και να επιλέξετε μόνο τα πατώματα και είναι εντελώς νέα, φυσικά δεν προσκομιστούν. Το αγόρασα τον Ιανουάριο του 2014, όταν σε χαρτί έπρεπε ακόμα να γίνει με την ιδέα να το (ενοίκια καλοκαίρι για ένα δυάρι στο κέντρο της Mamaia είναι 100-150 ευρώ ανά ημέρα) ενοίκιο, τότε εγώ δεν λειτουργούν λόγω απόστασης και εκεί Είμαι αφιερωμένη ποτέ να τελειώσει με την κουζίνα και τα έπιπλα.

Σήμερα θα ήθελα να το πουλήσει, είναι σίγουρα μια πολύ καλή επένδυση, είναι μια τιμή των 120 χιλιάδων Ευρώ + Συμβολαιογραφικά έξοδα + φόρους.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB