Πώληση Αγροικία, Reci, Covasna, Ρουμανία, Reci

Πώληση - Cod. 24944

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 222 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: lemn

Holiday Cottage προς πώληση σε απόσταση 30 χιλιόμετρα από Brasov, κόκκινο Αποθεματικό πεύκα κοντά Ψυχρού Mestecanis από κοντά τις 2 μεγάλες λίμνες γεμάτη ψάρια AJVPS Covasna.
Το σαλέ είναι χτισμένη σε οικόπεδο 222 τμ εκμισθωθεί για περίοδο 25 ετών.
Η οδική πρόσβαση προς το εξοχικό σπίτι είναι προσβάσιμο μόνο στους ιδιοκτήτες των εξοχικών σπιτιών και τους καλεσμένους τους. (2 bar).
Το σπίτι αποτελείται από το ισόγειο, με μπαλκόνι και ταράτσα. Το μπάνιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο και διαθέτει θέρμανση και ζεστό νερό, ντους, νιπτήρα, τουαλέτα, αντλία νερού και θερμική μόνωση. Το εξοχικό σπίτι έχει αποθήκευση - αποθήκευση και την γέφυρα και διαμορφωμένο χώρο για το πλύσιμο των πιάτων.
Το εξοχικό σπίτι έχει ασφαλιστήριο συμβόλαιο, νέα ηλεκτρική εγκατάσταση, τις πόρτες και τα παράθυρα, καλωδιακή τηλεόραση.
Η αυλή διαθέτει χώρο διοργανώνονται για τα λουλούδια και τα λαχανικά. Το δικαστήριο έκρινε σμέουρα, φράουλες, φράουλα, αυξήθηκαν τα ισχία, και μια μοναδική σχάρα. Νύχτα αυλή φωτίζεται από τον προβολέα.
Το Ελεγκτικό Συνέδριο έχει πρόσβαση στη λίμνη με λευκά κρινάκια, τα ψάρια (ιδιαίτερα χρυσόψαρο), βατράχια, αγριόπαπιες και μπεκατσίνια. Το χειμώνα μπορείτε να κάνετε πατινάζ στη λίμνη.
Σαλέ μπορεί να κατοικείται όλο το χρόνο.
Τιμή: € 17.000

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB