Πώληση Εμπορική δραστηριότητα, Focsani, Vrancea, Ρουμανία, Cirligele

Πώληση - Cod. 38162

  • Τύπος: Εμπορική δραστηριότητα
  • Περιοχή: 11235 m²
  • Αριθμός δωματίων: 15
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

Το RE / MAX Golden Home θα προσφέρει αποκλειστικά ευκαιρίες για επένδυση στο νομό Vrancea. Fabrica de Mobila de LUX din Loc. Cirligel Jud. Vrancea. Η γεωγραφική θέση μιας επιχείρησης ήταν εκλεπτυσμένη λόγω της ζώνης, δεδομένου ότι υπήρχε μεγάλη ζήτηση για δυνατότητες μεταφοράς και ξύλου, σε απόσταση 10 χλμ. Από το DN E85 και 100 χλμ. Από το Αεροδρόμιο. Το ακίνητο διαθέτει 11.235 τ.μ. οικόπεδο εντός οικισμού, εκ των οποίων 2000 τ.μ. κατασκευές σε σκελετό από οπλισμένο σκυρόδεμα και σάντουιτς παντού.

Σύνδεση παρουσίασης: https://www.youtube.com/watch?v=LuRc3JTvoIM

Τα 20 χρόνια εμπειρίας μας προσφέρουν τη δυνατότητα να σας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικά ξύλινα έπιπλα, γρατζουνισμένα με έγχρωμες επιφάνειες, φτιαγμένα από γυαλί, κρυστάλλινα, χρυσά και ασήμι.
Το εργοστάσιο κατασκευάζεται αποκλειστικά στη Ρουμανία, χρησιμοποιώντας τεχνολογία σύγχρονη, προσαρμοσμένη στις απαιτούμενες προδιαγραφές.
Η ποικιλία των επιλογών προσεκτικά επιλεγμένων και των χρωμάτων επιλέγει με προσοχή εναρμονίζει αυτό το είδος του εσωτερικού χώρου, δημιουργώντας ένα μοναδικό κομμάτι της φήμης, της κομψότητας, της θερμικής και της διαρκούς αντοχής.
Μόνο το λεμόνι μπορεί να είναι φυσικό και, ταυτόχρονα, έχει την ικανότητα να μεταδίδει μια αισθητική της συμπλήρωσης και της ευημερίας.
Η εταιρεία μας διαθέτει ένα υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, εμπειρίας και επαγγελματικής ικανότητας. Este 100%
εταιρεία ιδιωτική με Μάρκα προσωπική (Λεπτομέρειες σχετικά με το branding la cerere).
Ο κύριος στόχος είναι να προσφέρουμε πολυτελή πολυτελή πολυτελή πολυτελή πολυτελή πολυτελή πολυτελή πολυτελή πολυτελή πολυτελή πολυκατοικία.
Η ιδιοκτησία διαθέτει τα εξής χαρακτηριστικά: Πισίνα με χώρο χαλάρωσης, δεξαμενή απόσβεσης 9000 λίτρα, ρεύμα 380, με δυνατότητα ανακύκλωσης 10000 m3 / h, κεντρική τροφοδοσία 300kw, 6 hydranti για φωτιά, γεννήτρια diesel 308v- 14kw με αυτονομία 24h, σύστημα παρακολούθησης του συστήματος, σύστημα φωτισμού οδήγησε κατά τη διάρκεια της νύχτας για όλη την έκταση 11.235 τ.μ., Αυτόματη μεταφορά ατόμων 8 + 1, Αυτοκίνητο μεταφορών Mobila, Ανελκυστήρας, Όλες οι άδειες λειτουργίας.

Θα σας προσκαλέσω να ανακαλύψετε τις δυνατότητες αυτής της επιχείρησης!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB