Πώληση Αγροικία, Săvârșin, Arad, Ρουμανία, Strada Horea 88

Πώληση - Cod. 30530

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 2905 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Savarsin είναι μια πόλη στο Arad County, διάσημο για τους κατοίκους της με την ευγενή του αίματος, ή την οικογένεια könglichen Ρουμανία. Ο Βασιλιάς Mihai είναι ερωτευμένος με αυτόν τον τομέα και, κάθε φορά που έχει την ευκαιρία, επισκέφθηκε μιλάει, με τα άτομα που παίρνουν μέρος στη ζωή της κοινότητας. Savarsin είναι η περιοχή και υπάρχει το κάστρο, όπου ο βασιλιάς Mihai εκτός από την οικογένειά του, ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος των στιγμές αναψυχής του έτους. Κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών, η βασιλική οικογένεια είναι πάντα παρούσα σε Savarsin όπου λαμβάνουν με την αγάπη τους βλάχους κάλαντα τραγουδιστές που προέρχονται από την περιοχή και από όλες τις γωνιές της χώρας για να τραγουδήσουν τα κάλαντα και να δώσει μια καλή ιδέα της βασιλικής οικογένειας.

Το βασιλικό ανάκτορο της Savarsin αποπνέει ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό μέσα από κάθε πόρο και είναι ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο της περιοχής. Το κάστρο των αυξήσεων στη μέση του το ευρύ φάσμα, ήταν στο XVII. Αιώνα. Χτισμένο και 1943, είναι ιδιοκτησία του βασιλιά Mihai μετά την κυριαρχία του, ο ιδιοκτήτης της περιοχής που αγόρασε από την εταιρία «Corvin". Λίγο αργότερα, η περιουσία κατασχέθηκε από τους κομμουνιστές. Το Royal σειρά από Savarsin ήταν ο βασιλιάς Mihai 2001. παραχώρησε, με τα άλλα βασιλικά ιδιοκτήτες είχαν κατασχεθεί από το κομμουνιστικό καθεστώς.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB