Πώληση Βίλα, Bucuresti, Bucharest, Ρουμανία, PIPERA

Πώληση - Cod. 39698

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 700 m²
  • Αριθμός δωματίων: 9
  • Όροφος: PARCHET

Η κατοικία είναι τοποθετημένη στο Sos. Pipera, κοντά στην Scolii Americane.
Το ακίνητο αποτελείται από υπόγειο, 2 υπνοδωμάτια και είναι πλήρως επιπλωμένο (lux) σε αγγλικό στιλ.
Το υπόστρωμα, με επιφάνεια 180 τετραγωνικών μέτρων, είναι γκαράζ για 3 μηχανές, 1 κάμερα τεχνική (1 κεντρική θερμική μονάδα, υδροφόρο, αντλία, κ.λπ.), 1 κάσα, 1 σαλόνι γυμναστικής, 1 κάμερα αποθήκευσης, 1 κάμερα πανικού ) και 1 μπάνιο.
Το ισόγειο, με επιφάνεια 180 τετραγωνικών μέτρων, είναι 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, 1 τραπεζαρία, 1 χώρος κοινωνικής εξυπηρέτησης, 1 μπάνιο, 1 βεράντα και 1 βεράντα, δύο με θέα προς το κήπο πίσω από το σπίτι. Το κοινόχρηστο μπάνιο είναι εξοπλισμένο με σύστημα ήχου-βίντεο, οικιακού κινηματογράφου, τηλεόρασης, καλωδιακής τηλεόρασης, καλωδιακής τηλεόρασης, ασύρματο internet και καλωδιακή τηλεόραση.
Το ισόγειο 1, με επιφάνεια 170 τετραγωνικών μέτρων, είναι 2 υπνοδωμάτια μεγάλου και 1 υπνοδωμάτιο, πλήρως επιπλωμένο, 2 μπάνια και 2 βεράντες.
Οι 2 επιφάνειες, με επιφάνεια 170 τ.μ., είναι 1 πρωινό με ζωντανό πρόσοψη, 2 υπνοδωμάτια, 1 ξυριστική μηχανή, 1 αίθουσα μπιλιάρδου και 1 μπάνιο.
Η αίθουσα, με επιφάνεια 400 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει κήπο, χώρο στάθμευσης 4 αυτοκινήτων, μίνι μπάσκετ.
Οι θύρες πρόσβασης είναι αυτοματοποιημένες, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα με τηλεχειριστήριο.
Το οικόπεδο βρίσκεται πίσω από το ακίνητο και είναι περιτριγυρισμένο από κήπο με αγγλικό στιλ με πλούσια βλάστηση, διακοσμητικό helesteu, φανταστική τέχνη. Η επιφάνεια του ορόφου (1250 τ.μ.) περιβάλλεται από ένα φράγμα από σκυρόδεμα ύψους 2,5 μ.
Η ασφάλεια είναι εξασφαλισμένη από 8 δωμάτια εποπτείας. Τα αξιοθέατα είναι καλά και η πρόσβαση είναι γρήγορη προς τις σημαντικές ζώνες: 10 λεπτά από το Mall Baneasa, DN1, 5 λεπτά από το Soseaua de Centura, το βόρειο τμήμα της πρωτεύουσας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB