Πώληση Βίλα, Comarnic, Prahova, Ρουμανία, Ghiosesti

Πώληση - Cod. 42434

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 12
  • Όροφος: Concrete

Πουλάω ακίνητο (πρώην τουριστικός ξενώνας εκτός λειτουργίας)
Πουλάω κτίριο (πρώην τουριστικός ξενώνας εκτός κυκλώματος), κατασκευής 1994, σε υψόμετρο 600μ, αποτελούμενο από 2 κατοικίες (η πρώτη εμβαδού 380 τμ και η δεύτερη 125 τμ), με 10 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια (το κύριο είναι διακοσμημένο με έπιπλα συλλογής στο στυλ του 1900), 7 μπάνια, υπόγειο με κάβα, 5 βεράντες, που προσφέρουν πανοραμική θέα στην κοιλάδα Prahova. Είναι εξοπλισμένο με κεντρική θέρμανση, τρεχούμενο νερό, φυσικό αέριο, τηλέφωνο και καλωδιακή τηλεόραση. Διαθέτει νεαρό περιβόλι με περ. 140 οπωροφόρα δέντρα, σε έκταση 2.675 τετραγωνικών μέτρων, χωρίς γείτονες, με κιόσκι, μπάρμπεκιου, τραπέζι πινγκ πονγκ και κούνια για παιδιά. Το ακίνητο πωλείται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο. Επιχειρηματική ευκαιρία, τόσο στον τουριστικό τομέα όσο και ως κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων.

Περιγραφή περιβάλλοντος χώρου:
Το Orasul Comarnic είναι μια πόλη που βρίσκεται στην επικράτεια του νομού Prahova, στη Muntenia, σε απόσταση 52 χιλιομέτρων από το Ploiesti. Η πόλη συνδέει τα Υποκαρπάθια της Πράχοβα και το νότιο τμήμα των βουνών Baiului, στην κοιλάδα του ποταμού Prahova. Το ανάγλυφο αντιπροσωπεύεται από λόφους και ορεινές περιοχές που κάνουν την πόλη να βρίσκεται σε υψόμετρο μεταξύ 500 και 800 μέτρων, φτάνοντας σπάνια στο κατώφλι των 1000 μέτρων. Το κλίμα είναι ευχάριστο και ευνοϊκό για περιπάτους και διακοπές, επειδή οι θερμοκρασίες παραμένουν κάτω από 30º Κελσίου το καλοκαίρι και γύρω στους 0º Κελσίου την κρύα εποχή. Η τεκμηριωμένη βεβαίωση του Comarnic λαμβάνει χώρα τον 15ο αιώνα, όντας στην αρχή ένα χωριό που διοικούνταν από τους βογιάρους Margineni. Από τον 17ο αιώνα η διοίκηση του χωριού πέρασε στα χέρια των οικογενειών Cantacuzino και Filipescu, και τον 19ο αιώνα - στα χέρια της οικογένειας Bibescu. Οι άνθρωποι της Comarnice ήταν γνωστοί ως επιδέξιοι καρτέρι, οι οποίοι πραγματοποιούσαν την ανταλλαγή αγαθών, στην αρχή με άλογα, στη συνέχεια χρησιμοποιώντας σαμάρες και τσεβάνες, μεταξύ Καμπίνα και Μπρασόφ. Από πλευράς υπηρεσιών, η Comarnicul αναπτύσσεται πολύ τουριστικά, το πλήθος των βιλών και των ξενώνων που προσελκύει τουρίστες από όλη τη χώρα, αλλά κυρίως από την περιοχή της πρωτεύουσας. Η ήσυχη ατμόσφαιρα και οι χαλαρωτικοί περίπατοι στην πόλη ή τη γύρω περιοχή είναι δύο χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν την πόλη του Comarnic.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB