Πώληση Βίλα, Dumbravita, Timisoara, Ρουμανία, str Fagaras

Πώληση - Cod. 24901

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 1200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 4

Ιδιοκτήτης πώληση βίλα P + M κόκκινο σε Fagaras συνολικού εμβαδού 393 τ.μ. αναπτύσσεται στην ακόλουθη διαμόρφωση:

- 170 τμ ισόγειο: γκαράζ, ξεχωριστή κουζίνα καθιστικό με πρόσβαση σε βεράντα, κουζίνα με αποθήκη τροφίμων και ντουλάπα και σύνδεση με βεράντα, αίθουσα με πρόσβαση στο κλιμακοστάσιο και μία τουαλέτα, δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, τεχνική δωμάτιο, μεγάλο μπάνιο (καμπίνα ντους σάουνα, γωνιακή μπανιέρα, διπλό νιπτήρα και τουαλέτα)

- Περίπου 170 τμ όροφο σαλόνι / καθιστικό, υπνοδωμάτιο μακριά kitchineta, ντους, γραφείο, γυμναστήριο ή / και χαλάρωσης. Είναι μια όμορφη, μεγάλη βεράντα με σαλόνι που ενώνει το γραφείο προσανατολισμένη δάσος. Σε αυτόν τον τομέα υπάρχει μια σοφίτα 65 τμ που μπορούν να διευθετηθούν ως ένα επιπλέον μπάνιο συν ένα ή δύο δωμάτια.

Το σπίτι έχει εκτελεστεί από την κόκκινη φάση, τα υλικά είναι άριστης ποιότητας (30 εκατ σύστημα Poroterm τούβλο για εξωτερικούς τοίχους και 20 εσωτερικούς χώρους, εκτελούνται σωστά την εποπτεία των τεχνικών αρχιτέκτονα του έργου και του έργου των εποπτικών αρχών, εξαιρετική δομή (APX 12 τόνοι σιδήρου) με την επιβίβαση και αεριζόμενο κεραμίδι Creaton, προστατευτικά αντι-υγρασία, υψόμετρο 60 cm, 16 εκατοστά κάθισμα σοφίτα και του σκάφους, κ.λπ.

Το σπίτι είναι χτισμένο σε οικόπεδο 600 τμ FS = 20 x 30. Προαιρετικά μπορείτε να συζητήσετε την απόκτηση της γης που βρίσκεται κοντά (κολλημένα στο οικόπεδο δάσος από το οποίο είναι χτισμένο το σπίτι, ίδια με την επιφάνεια)

Παροχές σε κοντινή απόσταση:

- Στα 250 μέτρα είναι το μέλλον γυμναστήριο για εσωτερική γεγονότα στο γήπεδο (κατασκευή σε εξέλιξη): http: / / www. opiniatimisoarei. ro / o Stand αυ- μισθών DE-DE-υπερ-Sport-ultramoderna- 2000 τετραγωνικά μ- langa- Timisoara- ΕΛΕΓΧΟ dumbravita- vezi- φωτογραφικό πώς-για αυτό το παραθεριστικό εμφάνιση / 15/04/2014 /

- Σχολείων πρωτοβάθμιας και τρόλεϊ σταθμός είναι 700 μέτρα.

Για οποιεσδήποτε άλλες λεπτομέρειες (φωτογραφίες, σχεδιασμός, αρχιτεκτονική), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail.

Τιμή: 115. 000 (σταθερό)

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα των παραλλαγών σε γκρι, αλλά πρέπει να συζητηθούν λεπτομερώς.

Ρογκ και προσφέρουν μέγιστη αξιοπιστία

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB