Πώληση Βίλα, Nicolae Balcescu, Bacău, Ρουμανία, com Nicolae Balcescu

Πώληση - Cod. 25425

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 360 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10+
  • Όροφος: parchet + gresie

ΜΟΛΔΑΒΙΑ εταιρεία ακινήτων Imob προτείνει για πώληση βίλα βρίσκεται στην Com. Nicolae Balcescu, Jud. Μπακάου, 400 ml 85 E Main Street.
Η βίλα χτίστηκε το 2008 Porotherm τούβλο, σχιστόλιθος (από την Ιταλία), συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών χώρων είναι κατασκευασμένα από τούβλα, θερμο γίνεται με πολυστερίνη πέντε εκατοστών, αλλά ένα υψηλής πυκνότητας (που ισοδυναμεί με πλάκες πολυστερίνης πάχους 15 εκ) .

Η βίλα διαθέτει όλες τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας (φυσικό αέριο κεντρική θέρμανση, ηλεκτρικό ρεύμα, νερό - + κανάλι διάτρητοι), εξοπλισμένο με PVC διπλά τζάμια, μερικά δωμάτια βρίσκονται με χαλί, άλλοι με παρκέ δάπεδα / δάπεδα, πλακάκια, γυαλί, γρανίτη, αναφορά ότι τα περισσότερα υλικά που εισάγονται από την Ιταλία, κ.α.

Το κτίριο διαθέτει ένα ενσωματωμένο έκταση 520 στρεμμάτων (Ρ + Μ βίλα, 2 γκαράζ, εξωτερική κουζίνα, κελάρι, αίθριο) και η περιοχή της γης είναι 1850 τετραγωνικών μέτρων, με πρόσοψη 30 ml. Η πρόσβαση σε αυτό το σπίτι βρίσκεται σε έναν ευρωπαϊκό δρόμο με δύο λωρίδες κυκλοφορίας και είναι περίπου 13 χλμ από το κέντρο του Bacau. Η βίλα χωρίζεται ως εξής:

Ισόγειο: καθιστικό, κουζίνα με τραπεζαρία, μπάνιο, 2 υπνοδωμάτια, βεράντα πάνω από την πλευρά του σπιτιού
Στον επάνω όροφο: 2 υπνοδωμάτια, γραφείο, μπάνιο, σαλόνι εξοπλισμένο με μπαρ καθιστικό, μπαλκόνι.
Στην περιοχή υπάρχουν διάφορα δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα, όπως το νηπιαγωγείο, το σχολείο, σούπερ μάρκετ, φαρμακείο, μέσα μαζικής μεταφοράς, αναφέροντας ότι com. Nicolae Balcescu αναπτύσσει τις διάφορες γειτονιές με την οικοδόμηση και την κατασκευή βίλες αντιπρόσωπος ( πωλήσεις αυτοκινήτων εκθετήριο, υπεραγορές, κλπ).

Η βίλα μπορεί να πωλείται επιπλωμένη κατόπιν αιτήσεως ή να αποδεχθεί ορισμένες παραλλαγές, όπως: € 100,000 σε μετρητά και την διαφορά σε ένα εύρος μεταξύ 12 και 24 μηνών.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB