Πώληση Βίλα, Poiana Sarata, Bacău, Ρουμανία, Poiana Sarata

Πώληση - Cod. 38209

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 10000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Όμορφη βίλα στην ορεινή περιοχή Poiana Sarata (100 χλμ. Από το Brasov).

Η βίλα βρίσκεται σε μια έκταση 10.000 τ.μ., με πολλές εγκαταστάσεις αναψυχής όπως ανοιχτή πισίνα, γήπεδα τένις και βόλεϊ εξοπλισμένα με νυχτερινά φώτα, παιδική χαρά, χώρους μπάρμπεκιου και φωτιάς καθώς και όμορφο κήπο.

Το ακίνητο βρίσκεται πάνω από μια αλμυρή πηγή νερού που έχει πολλά οφέλη για την υγεία, καθιστώντας την ιδανική τοποθεσία για ένα ζεστό spa & wellness θέρετρο.

Χτισμένο το 2010, η βίλα έχει αποτύπωμα 500 τ.μ.: υπόγειο + 3 demi-ορόφους και 2 βασικούς ορόφους. Διαθέτει 5 πλήρως εξοπλισμένα υπνοδωμάτια, 3 μεγάλα, ανοιχτά δωμάτια, 8 μπάνια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, γυμναστήριο με σάουνα ατμού, τραπέζι μπιλιάρδου, 3 βεράντες, γενναιόδωρη αποθήκη καθώς και κάβα.

Το σπίτι διαθέτει μια απομονωμένη κατασκευή από τούβλα με όλες τις απαραίτητες παροχές, κεντρική θέρμανση, τρεχούμενο νερό, αποχέτευση και ηλεκτρικό ρεύμα. Η αυλή και ο κήπος είναι καλά φροντισμένοι, με άφθονο χώρο στάθμευσης, ηλεκτρική πύλη και πλακόστρωτη είσοδο. Η τιμή περιλαμβάνει ολόκληρη την έκταση, όλα τα απαραίτητα έπιπλα και βοηθητικά μέσα, καθώς και έναν πρόσθετο χώρο στέγασης για τους εργαζόμενους.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB