Πώληση Βίλα, Predeal, Brasov, Ρουμανία, Liviu Rebreanu 7

Πώληση - Cod. 40430

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 486 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 4 (semi-basement, gr

Η υπέροχη βίλα βρίσκεται κοντά στο κέντρο του Predeal και 10 λεπτά με τα πόδια από το χιονοδρομικό μονοπάτι. Είναι η τέλεια επένδυση για μια οικογενειακή εξοχική κατοικία ή έναν ξενώνα που μπορεί εύκολα να ενοικιαστεί κατά τη διάρκεια της σεζόν με υψηλή ζήτηση το χειμώνα για τους τουρίστες σκι και το καλοκαίρι για τουρίστες που επιθυμούν να επισκεφθούν τα κοντινά αξιοθέατα του Brasov και του Κάστρου Dracula στο Bran.
Η βίλα έχει συνολική επιφάνεια 513τμ που εκτείνεται σε 4 επίπεδα (υπόγειο, ισόγειο, 1ος όροφος και σοφίτα) και οφέλη από μοντέρνα επίπλωση και γη στην αυλή των 340 τ.μ.
Η βίλα διαχωρίζεται ως εξής:
Το υπόγειο (122,75 τμ) περιλαμβάνει ένα γκαράζ, μια αίθουσα αθλημάτων με τραπέζι τένις (και αρκετά μεγάλο για να προσθέσει σάουνα ή άλλο αθλητικό εξοπλισμό), ένα διοικητικό δωμάτιο και ένα άλλο μεγάλο δωμάτιο (το πέρασμα στην ταράτσα του κήπου πίσω αυλή) που μπορεί να χρησιμεύσει επίσης ως κάβα.
Το ισόγειο (114,75 τμ) περιλαμβάνει μεγάλη είσοδο, τεράστιο σαλόνι, 2 βεράντες, μπαρ, κουζίνα και τουαλέτα.
Ο 1ος όροφος περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, το καθένα με δικό του μπάνιο και βεράντα.
Η σοφίτα περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο.
Τα μεγάλα παράθυρα της βίλας και ο προσανατολισμός των δωματίων προς την Ανατολή και το Weast το καθιστούν πολύ φωτεινό.
Η πίσω αυλή περιλαμβάνει βεράντα, χτιστό μπάρμπεκιου, δέντρα, σμέουρο, και αρκετό χώρο όπου μπορείτε να χτίσετε ένα περίπτερο για να απολαύσετε τον καθαρό αέρα του Predeal και την καταπληκτική θέα από τη βίλα στα Καρπάθια Όρη και τον Σταυρό της Καρυάμης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB