Πώληση Γραφείο, Bukarest, Bucharest, Ρουμανία, Ion Campineanu 16

Πώληση - Cod. 40309

  • Τύπος: Γραφείο
  • Περιοχή: 1312 m²
  • Αριθμός δωματίων: 17
  • Όροφος: 3

Το κτίριο είναι η πρώην έδρα μιας τράπεζας, βρίσκεται στο κέντρο του Βουκουρεστίου, στην περιοχή του Πανεπιστημίου, στο πολιτιστικό και επιχειρηματικό κέντρο της πρωτεύουσας. Το κτήριο είναι ορατό από την Calea Victoriei, κοντά στη διασταύρωση με την οδό Ion Campineanu. Έχει ενοποιηθεί και ξαναχτιστεί πλήρως, είναι τελειωμένο και επωφελείται από όλα τα βοηθητικά προγράμματα που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση της δραστηριότητας γραφείου. Διατήρησε το αρχιτεκτονικό στιλ του νεο-Μπρανκοβάνουου μέσα από καμάρες και κίονες, που του δίνει μνημειώδη χαρακτήρα και ιστορική αξία. Η κύρια είσοδος βρίσκεται στο κέντρο του κτηρίου, στη γωνιακή περιοχή, εξυπηρετώντας τόσο το αριστερό όσο και το δεξί σώμα.
Ο χώρος προς πώληση αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και 3 ορόφους από τους 6. Ο χώρος εντυπωσιάζει με τους ευρύχωρους χώρους του λόμπι, από τους οποίους έχουν πρόσβαση τα 17 δωμάτια γραφείων. Τα δάπεδα έχουν επιφάνεια πάνω από 300 τετραγωνικά μέτρα και τα δωμάτια είναι διατεταγμένα στο εξωτερικό του κτηρίου με ψηλά παράθυρα που βλέπουν στην οδό Ion Campineanu και στη διασταύρωση της Calea Victoriei, προσφέροντας επιπλέον φως μέσα στα δωμάτια. Η επικοινωνία μεταξύ ορόφων γίνεται μέσω ανελκυστήρα ή μέσω μιας κεντρικής κυκλικής σκάλας, ειδικά για την αρχιτεκτονική ολόκληρου του κτηρίου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB