Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, brasov, Brasov, Ρουμανία, Cerbului 27

Πώληση - Cod. 30286

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 45.525 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4+
  • Όροφος: parchet, gresie

επενδυτή διαμέρισμα στην παλιά πόλη

Πουλήστε διαμέρισμα σε ένα σπίτι με ένα επίπεδο, που αποτελείται από τέσσερα δωμάτια, χωλ, κουζίνα, δύο μπάνια, ένα ντουλάπι, ντουλάπι, υπόγειο και σοφίτα της καμάρας τούβλο με ύψος 3,5 μέτρα.
Το διαμέρισμα διαθέτει 117 τετραγωνικών μέτρων στο ισόγειο, συν 13 μέτρα υπόγειο, συν περίπου 80 τετραγωνικών μέτρων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σοφίτα και ιδιαιτερότητα ότι τρεις εισόδους έχει, που αποτελείται από τρία δωμάτια το καθένα, δηλαδή κουζίνα, σαλόνι και μπάνιο επιτρέπουν διαιρείται το ισόγειο σε τρεις ενότητες, η σκάλα, δύο δωμάτια σοφίτα.
Αρχική υπολογισμοί δείχνουν ότι τα τρία σπίτια πρέπει να έχουν τουλάχιστον 70 τετραγωνικών μέτρων και 65 τετραγωνικών μέτρων, το καθένα 62 τετραγωνικά μέτρα ή περίπου 200 τετραγωνικά μέτρα του ζωτικού χώρου.
Βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο, μόλις 2 λεπτά από την Μαύρη Εκκλησία και το σοκάκι στην Τάμπα, τοποθετείται ακριβώς κάθετα προς την κορυφή του βουνού, τα τρία διαμερίσματα βρίσκονται στην πιο επιθυμητή του Brasov και με σχετική ευκολία να τακτοποιηθούν, δεδομένου ότι η κατασκευή τοίχους πάχους και μια ξύλινη κατασκευή της οροφής σε πολύ καλή κατάσταση, δεν χρειάζεται αντικατάσταση, μόνο την τελική συναρμολόγηση. Κάθε επενδυτής μπορεί να κάνει έναν υπολογισμό του ποσού που καταβλήθηκε για το σπίτι, το σχεδιασμό το κόστος και τα οφέλη που τους κάνουν να ολοκληρωθεί.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB