Πώληση Εμπορική δραστηριότητα, Lepsa, Vrancea, Ρουμανία, DJ 2L

Πώληση - Cod. 37366

  • Τύπος: Εμπορική δραστηριότητα
  • Περιοχή: 1500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: Parchet

Το REMAX Golden Home σας προσφέρει την καλύτερη ευκαιρία να επενδύσετε στο χωριό Tulnici Lepsa, το πιο όζον που έχει εξαντληθεί στην Ευρώπη. Η ιδιοκτησία βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία δίπλα στη Μονή Λεψά, είναι πλήρως επιπλωμένη και επιπλωμένη, εγκαινιάστηκε μόλις πριν από δύο χρόνια, ο ξενώνας εισέρχεται πλήρως στο τουριστικό κτίριο, μπορεί να σας προσφέρει μια επιστροφή επένδυσης σε σύντομο χρονικό διάστημα με τη σωστή διαχείριση. Η γη είναι 1000 τ.μ. όπου υπάρχει χώρος μπάρμπεκιου, κιόσκι, υπαίθρια κουζίνα, ιδιωτικός χώρος στάθμευσης με πράσινο χώρο όπου μπορείτε να επεκτείνετε με 2000 τ.μ. όπου μπορείτε να φαντασθείτε με αφρώδεις ιδέες.
Τεχνικές λεπτομέρειες:
Η ιδιοκτησία είναι ανεξάρτητη με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πλαισίων με αποθήκευση 3.3kw / h, γεννήτρια Kipor 16 kw, 8 ηλιακούς συλλέκτες για θέρμανση ATM, θερμαντικό σύστημα θέρμανσης Viessmann με αεριοποίηση 80 kw και ηλεκτρικό λέβητα 24 kw, , ομάδα αντλιών με τρέχουσα μονάδα επεξεργασίας νερού, λέβητα 750 λίτρων και ρυθμιστικό 1000 λίτρων.
Η κατασκευή του κτιρίου είναι συμπαγής, με σχέδιο ύψους P + 2E + M με οπλισμένο σκυρόδεμα, τοίχους από τούβλα και ξύλο που προσφέρει υπέροχη διακόσμηση του ακινήτου. Το εσωτερικό του ξενώνα είναι πολύ καλά σχεδιασμένο και δομημένο με πλαστικοποιημένο ξυλουργικό ξύλο, στο ισόγειο υπάρχει καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία, μπάνιο, γυμναστήριο, σάουνα και τεχνικό δωμάτιο, στον πάνω όροφο κάθε δωμάτιο έχει μια γενναιόδωρη επιφάνεια, μεγάλα κρεβάτια, έπιπλα από μασίφ ξύλο, βεράντα και μπάνιο και στη σοφίτα ένα δωμάτιο που προσφέρει υπέροχη θέα.
Για να δείτε την πλήρη διαφήμιση, επισκεφθείτε τη σύνδεση:

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB