Πώληση Μονοκατοικία, CISNADIOARA, Sibiu, Ρουμανία, Cisnadioara

Πώληση - Cod. 38401

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 478 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα: Εδώ θα βρείτε ένα ακίνητο πρώτης κατηγορίας! Ενσωματωμένο σε ένα μεγάλο πάρκο 1502 τ.μ. αυτό το σπίτι που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα είναι έτοιμο για εσάς και την οικογένειά σας. Χτισμένο το 2010, το μοναδικό σπίτι είναι σε κατάσταση μέντας, έχει εκσυγχρονιστεί και διαθέτει πολυτελείς ανέσεις.

Ήδη από το εξωτερικό σκορ αυτό το ακίνητο με ένα ευρύχωρο, διάσημο δρόμο, το οποίο προσφέρει χώρο στάθμευσης για τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα. Περίπου 478μ² κατοικημένου χώρου σε 2 ορόφους και συνολικά 7 δωμάτια, έτσι ώστε κάθε μέλος της οικογένειας να έχει το δικό του μικρό βασίλειο για να νιώθει καλά!

Σχεδιάζοντας για 8 χρόνια, ο ιδιοκτήτης πωλεί πραγματικά μια ιστορία που έγινε το ιδανικό σπίτι για τους λάτρεις της φύσης φύση, μοναδικά τοπία, ηρεμία και οικειότητα.

Σε μια όμορφη περιοχή της Cisnadioara, το σπίτι με ευρύχωρα παράθυρα και θέα στο δάσος είναι μια αληθινή όαση ηρεμίας

Το Ημιυπόγειο είναι το σημείο όπου ξεκινά η ιστορία, με την όμορφη ορεινή πέτρινη δομή και τον συνδυασμό μαζικής έπιπλα από ξύλο. Εδώ θα βρείτε την πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη κουζίνα, ένα σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία, ένα μπάνιο και την αίθουσα πρόσβασης στο επόμενο επίπεδο. Από το σαλόνι έχουμε πρόσβαση στην περιοχή πίσω από το σπίτι, όπου υπάρχει μια βεράντα με σκεπαστή σχάρα, τζακούζι, ξαπλώστρες, αιώρα, κελάρι / κελάρι και πολλά πράσινο χώρο.

Η ιστορία συνεχίζεται στο επόμενο επίπεδο (ισόγειο) όπου υπάρχει ένα ευρύχωρο σαλόνι 42 τ.μ. με τζάκι και πρόσβαση στην καλυμμένη βεράντα, το γραφείο, το μπάνιο και την κύρια αίθουσα με μπροστινή πρόσβαση (κύρια είσοδο). Μεταξύ αυτού του επιπέδου και του 1ου ορόφου υπάρχει ένας ξενώνας σε 2 επίπεδα, με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και ξύλινη σκάλα.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από υπνοδωμάτιο με μεγάλο χώρο καταστρώματος, γκαρνταρόμπα, 2 γενναιόδωρα υπνοδωμάτια με μεγάλα παράθυρα και πανέμορφο μπάνιο με επιφάνεια 25 τ.μ.
Τελειώνουμε την ιστορία στο τελευταίο επίπεδο - την αττική, όπου ο γενναιόδωρος χώρος των 120 τετραγωνικών μέτρων είναι εντελώς φορεμένος με ξύλο. Η περιοχή είναι αφιερωμένη σε δραστηριότητες χαλάρωσης, παιχνίδια και επίσης είναι εξοπλισμένη με τραπέζι μπιλιάρδου.

Το κτήριο πωλείται επιπλωμένο και εξοπλισμένο, όπως φαίνεται στις εικόνες, τόσο τα τελειώματα όσο και τα έπιπλα που είναι υψηλής ποιότητας.

 

Χαρακτηριστικά:

Τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από συμπαγές ξύλο, συμπεριλαμβανομένων των πατωμάτων, των εσωτερικών σκαλοπατιών και των βεράντες.

Το κτίριο είναι πλήρως μονωμένο με βασαλτικό μαλλί 10 εκ. Και η οροφή είναι από κεραμικό πλακίδιο.

Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με ενδοδαπέδια θέρμανση, λέβητα αερίου, τζάκι + ανεμιστήρα ζεστού νερού, τριπλά τζάμια (κατασκευαστής Q-Fort)

Εκτός από το χώρο της βίλας υπάρχει ξύλινος αποθηκευτικός χώρος, γήπεδο μπάσκετ 3x3, γκαράζ + οπωρώνας

Τοποθεσία: Αυτό το υπέροχο ακίνητο βρίσκεται στην Cisnădioara, στην καρδιά της φύσης.

Οι δρόμοι πρόσβασης στην ιδιοκτησία είναι 100% ασφαλτοστρωμένοι, εκτός από 200 μ. (Πλακόστρωτο δρόμο).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Iulia Baltes
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB