Πώληση Μονοκατοικία, Maracineni, Argeş, Ρουμανία, strada Garoafelor 247 A

Πώληση - Cod. 34236

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 707 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: parchet, gresie

Σχεδόν κάθε μέρα μπορείτε να δείτε τα ελάφια γύρω από το σπίτι, συμβάλλοντας στην ατμόσφαιρα και το πιο όμορφο μέρος κατά μήκος περισσότερο από ευχάριστο σπίτι που χτίστηκε το 2017. Η πρόσβαση στο σπίτι είναι ένα ασφαλτοστρωμένο δρόμο και φωτισμό (μια παρατήρηση που αξίζει θετικό για την τοπική αυτοδιοίκηση συγχαρητήρια για τις συνθήκες και τα βοηθητικά προγράμματα που παρέχονται στην περιοχή).

Πουλάμε το σπίτι 3 υπνοδωματίων στο ισόγειο με εμβαδόν 109,27 τ.μ., και 2 μεγάλα υπνοδωμάτια των 16 και 18 τ.μ., σαλόνι των 28,12 τ.μ., μεγάλη κουζίνα των 22,20 τ.μ., 11,90 τ.μ. αίθουσα , ντους, μπιντές 7,65 τ.μ., λεβητοστάσιο με την υπηρεσία τουαλέτα 5,40 τμ και βεράντα 39.25 τ.μ., Mărăcineni, κοντά στο δάσος σε μια ήσυχη περιοχή με αξιοπρεπή γείτονες!

Ως βοηθητικά προγράμματα: πύλη του φυσικού αερίου, και θα στεγάσει γραμμή ρεύματος, νερού! Έχουμε επιλέξει για ένα εμπορικό σήμα termosemineu θέρμανσης pellet Μπέρνι 25 KW με 9 σώματα που αγοράζονται από Romstal, είναι πιο βολικό και οικονομικά θέρμανσης termosemineul μέση θερμοκρασία είναι 25 -26 βαθμούς Κελσίου στο σπίτι. Εναλλακτικά εκεί συναρμολογείται για θέρμανση και μονάδα παραγωγής ενέργειας.

Η γη έχει έκταση 707 τετραγωνικών μέτρων με ένα άνοιγμα των 23 m, και περιβάλλεται σε όλο τον φράχτη που έχει θεμέλια μέσα στο έδαφος 60 εκ.3 πλευρές έχουν mesh Πράσινο 1,70 m + ελάχιστο 30 εκατοστά χείλος και στην πλευρά του δρόμου φράχτη πλάκες από σκυρόδεμα.

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, επιβεβαιώνουν ότι είναι μια πολύ καλή, δηλαδή: στην ανασκαφή έχουν 5 cm από εξηλασμένη πολυστερίνη (2 cm κάτω από πλάκα και 3 cm κάτω από την διάστρωση ημι-υγρή και επέπλευσε), τα πλευρικά τοιχώματα μονωμένο με ορυκτό μαλλί από LAROQ ΠΡΟΣΟΨΗ 10 εκατοστά και η γέφυρα έχουμε 20 εκατοστά πετροβάμβακα μάρκα Isover.

Ξυλουργική είναι REHAU trypan 6 δωμάτια, όλα εξοπλισμένα με κουνουπιέρα παράθυρα και εξωτερικά παραθυρόφυλλα που χειρίζεται μέσα χρήσιμος όταν ψάχνετε για σκιά το καλοκαίρι και δροσιά τόσο αναγκαία και καταιγίδες του χειμώνα! Εκτός από τα παράθυρα, παντζούρια έχουν τοποθετηθεί διπλή πόρτα στο σαλόνι και την εξωτερική πόρτα εισόδου στην κουζίνα.

Η πρόσβαση στην γέφυρα είναι η μεγάλη βεράντα με πτυσσόμενη σκάλα.
Το σπίτι είναι άσπρο, χρησιμοποιήσαμε δομημένη διακοσμητικό χρώμα, φύλλο WETTERBEST μαύρο, λάδι Rehau κουφώματα είναι σκούρο γκρι με neagru, αντίθετα ASTEL, πιστεύουμε, είναι πολύ ευχάριστο στο μάτι. Η κατασκευή του σπιτιού και χρησιμοποιούνται ως υλικά, και υπέρθυρο τούβλο Porotherm 30 cm και περισσότερα από 4000 kg ράβδων οπλισμού διαφορετικού πάχους ανάλογα με το σχεδιασμό και το σκυρόδεμα Β 250, Β200, κλπ!

Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο, τα πάντα είναι καινούργια (έπιπλα, σαλόνι και υπνοδωμάτιο είναι νέα και αγοράζονται από MOBEXPERT Louis Philippe, Windsor κλπ), έχουμε 3 Τηλεόραση SAMSUNG 4K Ultra HD διαγωνίου 100 εκατοστών, επαγωγική εστία της Bosch και εργάζεται στην τρέχουσα φάσης όπως ηλεκτρική κάμινο ενσωματωμένες BOSCH cu13 λειτουργίες, ενεργειακής κλάσης α +, φούρνο μικροκυμάτων BOSCH, πλυντήριο ρούχων BOSCH κλάσης α +++ συνδυάζει LG έξυπνη μετατροπέα 596 λίτρα, καμία τάξη παγετός ενέργειας α ++, νεροχύτη, μπαταρία και κουκούλα FRANKE, και στο δωμάτιο μπάνιο και λέβητα συν διπλό μπαταρίες νιπτήρα GROHE αγοράζονται από MOBEXPERT. Το φυτό είναι πολύ καλή φωτιστικά χρησιμοποιείτε πρίζες μόνο την ποιότητα δόσεις.

Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με την απόδοση του συστήματος συναγερμού (το πρώτο κινητό τηλέφωνο μήνυμα, εάν ο συναγερμός πηγαίνει μακριά και την περιοχή όπου ξεκίνησε), τοποθετημένα οκτώ κάμερες εκτέλεση DVR full HD, αγόρασε από τον τομέα και να εγκατασταθεί από ειδικούς, εγγύηση ).

Στο σπίτι έχουμε εγκαταστήσει παρκέ 14 χιλιοστών γερμανικής προέλευσης και ποιότητας κεραμικά πλακίδια 100 λέι mp. Οι πολυέλαιοι αγοράζονται από


565 000 λέι
διαπραγματεύσιμος

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB