Πώληση Μονοκατοικία, Praid, Harghita, Ρουμανία, Strada Jigodin

Πώληση - Cod. 26299

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 180 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Στο κέντρο της Λεκάνης των Καρπαθίων, στη μέση της Τρανσυλβανίας υπάρχει το ήσυχο χωριό της Praid. Ο πρώην αλατωρυχείο βοήθησε την περιοχή σε κάποια φήμη. Ειδικά η σημερινή Praid πολλούς καλεσμένους από την Ευρώπη ευπρόσδεκτοι που θέλουν να χαλαρώσουν και να κάνουν χρήση των θεραπευτικών δυνατοτήτων του λουτρού και το ίδιο το ορυχείο, για να στηρίξει τη δική τους υγεία. Σε άμεση γειτνίαση με βρίσκει επίσης το χιονοδρομικό κέντρο Bucsin και την πόλη του Sovata, ένα θέρετρο που βρίσκεται στα βουνά. Η Lacul Ursu, μια λίμνη που περιβάλλεται από τη φύση, είναι εξαιρετικά δημοφιλής και σας προσκαλεί να δροσιστείτε τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Η παράδοση και η φιλοξενία είναι πολύ σημαντικό εδώ. Όχι 60 χιλιόμετρα μακριά είναι η πόλη Τίργκου Μούρες. Υπάρχει ένα διεθνές αεροδρόμιο.



Στο Strada Jigodin σε Praid (ήσυχο) είναι ένα οικόπεδο με 4300qm προς πώληση. Στην ίδια χώρα, υπάρχει επίσης μια μονοκατοικία με ευρύχωρα κάτοψη (κέλυφος). Διπλής όψης με εμβαδόν 90τμ. Η ανατίμηση του παρελθόντος και του μέλλοντος χρόνια κάνει μια επένδυση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB