Πώληση Μονοκατοικία, Resita, Caraş-Severin, Ρουμανία, 10 km from Resita

Πώληση - Cod. 26132

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 334 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Έχετε ποτέ ονειρευτεί για την κατοχή ενός σπιτιού, στην καρδιά του δάσος, όπου θα είναι το μόνο πλοίαρχος και κανείς δεν μπορεί να σας ενοχλεί;

Μπορούμε να σας προσφέρουμε αυτό το όνειρο. Όπως μια σελίδα σε μια θαυμάσια ιστορία, ανακαλύψτε ένα μοναδικό ακίνητο στη Ρουμανία.

Το ακίνητο είναι απομονωμένη στο θρυλικό Καρπάθια Όρη, σε ένα μέρος όπως συμπληρώθηκε με την ιστορία, όπου οι θρύλοι λένε ότι η μεγάλη Μιχαήλ ο Γενναίος έχει κρύψει σε δύσκολους καιρούς, ένα μέρος τυλιγμένο σε ιστορίες από τους μεγαλύτερους επαναστάτες.

Ελάτε και ανακαλύψτε το σπίτι των ονείρων σας, ένα στρατηγικό σημείο στο χάρτη της Ρουμανίας, η οποία τώρα βρίσκεται μόνο στην παλιά στρατιωτική έγγραφα, εκ των οποίων μόνο οι ηλικιωμένοι εξακολουθούν να μιλούν για. Βρίσκεται 10 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Resita, 100 χιλιόμετρα μακριά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Τιμισοάρα. Η απόσταση είναι μικρή, αλλά από τη στιγμή εκεί, θα έχετε την αίσθηση ότι φτάνουν στο τέλος του κόσμου, όπου ο χρόνος έχει σταματήσει. Μπορείτε να προσγειωθεί ακόμη και ελικόπτερο σας στην κορυφή του βουνού, 400 μέτρα μακριά από το σπίτι.

Θα καταλάβετε καθώς μπαίνετε στη μέση του ένα πυκνό δάσος, αφού τα πόδια από το ιδιωτικό δρόμο του 3 χιλιομέτρων, ότι αυτό είναι το μέρος όπου ο άνθρωπος και η φύση έχουν έρθει για να δημιουργήσει ένα υπέροχο σκηνικό:
• Ένα παλιό σύστημα σηράγγων άνω των 100 χρόνων, το οποίο περιβάλλει το σπίτι σε στρατηγικά σημεία.
• Μια όμορφη γέφυρα που χτίστηκε από τον άνθρωπο και διανθίζεται από τη φύση.
• Ένα μικρό υδροηλεκτρικό σταθμό, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας καταρράκτη.
• Μια σταθερή κατοικία, ακριβώς όπως ένα καταφύγιο, κατασκευασμένο από μπετόν και τούβλα, έτοιμο να σας προστατεύσει οποιαδήποτε στιγμή.

Όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα από την πολυάσχολη ζωή σας ή εάν ο κόσμος πηγαίνει απλά τρελός μια μέρα, αυτό είναι το μέρος όπου θα βρείτε το τέλειο καταφύγιο σας. Ελάτε να ανακαλύψετε ένα καταπληκτικό μέρος για όνειρο.

Σίγουρα η ευτυχία σας, η ασφάλεια και η ειρήνη είναι ανεκτίμητη ... και αυτό είναι το μέρος που μπορεί να παρέχει όλα για σας. Η τιμή είναι η εγγύηση για μια καταπληκτική ιδιοκτησίας, τη διαβεβαίωση που παρέχουμε για ένα μοναδικό και ιδιαίτερο χώρο.

Όντας μια ονειρική τοποθεσία, απομονωμένη και κρυμμένα, διατηρούμε το δικαίωμα να κρατήσει την ακριβή τοποθεσία κάτω από το απόρρητο και να επιδείξει μόνο σε όσους ενδιαφέρονται. Δεν θα ζητήσουμε για τις πληρωμές για οποιαδήποτε δραστηριότητα και θα σας δώσει την ευκαιρία να τα δει όλα με τα μάτια σας και να καταλάβετε για τον εαυτό σας ότι αυτό είναι το μαγικό τόπο που έχετε πάντα ονειρεύονται την ιδιοκτησία.

Τοποθεσία: 10 χιλιόμετρα μακριά από Resita, Caras-Severin County, Ρουμανία
Ημερομηνία κατασκευής: 01/01/1965
Χτισμένο επιφάνεια: 94 τ.μ.
Συνολική επιφάνεια: 334 τ.μ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB