Πώληση Ξενοδοχείο, Focsani, Vrancea, Ρουμανία, Unirii

Πώληση - Cod. 37388

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 6239 m²
  • Αριθμός δωματίων: 110
  • Όροφος: parchet,granit, marm

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΣΥΜΒΑΣΗ 0% ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
Το RE / MAX Golden Home σας προσφέρει την καλύτερη επενδυτική ευκαιρία στην επαρχία Vrancea. Το Unirea Hotel "EMBLEMA FOCSANI MUNICIPIULUI" είναι μία από τις μονάδες καταλυμάτων με την παράδοση από την πόλη του Φωσάνη και βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης, περιμένει τον ιδιοκτήτη της. Η κεντρική αγορά του Φοσκάνι έχει μια ταραχώδη ιστορία και πιθανώς αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο πέτυχαν τα πολιτικά καθεστώτα στη Ρουμανία τον περασμένο αιώνα.
Το αρχιτεκτονικό συγκρότημα Unirii Square, στο οποίο βρίσκεται το Hotel Unirii στο Φοσκάνι, βρίσκεται στα παλιά σύνορα μεταξύ της Βλαχίας και της Μολδαβίας. Στο κέντρο βρίσκεται ο Οβελίσκος της Unirii, η όπερα μιας ομάδας καλλιτεχνών με επικεφαλής τον γλύπτη Ion Jalea. Το ξενοδοχείο διαθέτει θεμέλια από οπλισμένο σκυρόδεμα, τοιχοποιία από τούβλα με δοκιδωτή δομή και ζώνες από οπλισμένο σκυρόδεμα, κατασκευασμένες για να αντέχουν σεισμό μεγέθους 9 μοιρών. Το κτίριο έχει ύψος S + P + 8 ET, τα οποία οργανώνονται ως εξής: SUBSOL (τεχνικός χώρος, κεντρική θέρμανση, καταφύγιο πολιτικής προστασίας, ρούχα, ξήρανση, σιδέρωμα, αποθήκες τεχνικού εξοπλισμού, υγειονομική ομάδα ανδρών). PARTER (ρεσεψιόν του ξενοδοχείου με χώρο αναμονής, ταχυδρομείο, αίθουσα εκδηλώσεων, εστιατόριο, γραφεία, μπάνιο). ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 1-8 - Η δυναμικότητα φιλοξενίας είναι 213 θέσεις με 5 διαμερίσματα, 98 δωμάτια με 2 θέσεις και 7 δωμάτια με 1 θέση. Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 3303 τ.μ. με κατοικημένη περιοχή 1746 τ.μ., διαθέτει δύο εμπορικούς χώρους με ανοιχτή την οδό Unirii Boulevard (Κατάστημα ρούχων και Petshop). Το ακίνητο έχει πολλά οφέλη, γεγονός που την τοποθετεί στην κορυφή των επενδύσεων στην αγορά του ξενοδοχείου.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τις δυνατότητες αυτής της ιδιοκτησίας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB