Πώληση Ξενοδοχείο, Focsani, Vrancea, Ρουμανία, Unirii

Πώληση - Cod. 37928

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 1 m²
  • Αριθμός δωματίων: 110
  • Όροφος: parchet,granit, marm

Στον τομέα των ξενοδοχείων και των άλλων καταλυμάτων, η εταιρεία κάτω από τη σκιά του Unirea Hotel κατατάσσεται στην 1η θέση στο Top Profit Romania (County Vrancea).

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΣΥΜΒΑΣΗ 0% ΑΓΟΡΑΣΤΕ

Το RE / MAX Golden Home προσφέρει την καλύτερη επενδυτική ευκαιρία στην επαρχία Vrancea. Όντας ένα από τα καταλύματα με την παράδοση από το Φοτσάνι και βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης, το Hotel Unirea "FOCSANI OBUNITY EMBLEM" περιμένει τον ιδιοκτήτη. Η κεντρική αγορά του Φοσκάνι έχει μια ταραχώδη ιστορία και πιθανώς αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο πέτυχαν τα πολιτικά καθεστώτα στη Ρουμανία του περασμένου αιώνα.
Το αρχιτεκτονικό συγκρότημα της πλατείας Unirii, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο Unirea στο Φοσκάνι, βρίσκεται στα παλιά σύνορα μεταξύ της Βλαχίας και της Μολδαβίας. Στο κέντρο υπάρχει ο Οβελίσκος της Unirii, το όπερα μιας ομάδας καλλιτεχνών με επικεφαλής τον γλύπτη Ion Jalea. Το ξενοδοχείο διαθέτει οπλισμένο σκυρόδεμα, τοίχους από τοιχοποιία από τούβλα με αντοχή σκελετού από πλαστικό και ζώνες οπλισμένου σκυροδέματος, που έχουν κατασκευαστεί για να αντέχουν σεισμό μεγέθους 9 μοιρών. Η κατασκευή έχει ύψος S + P + 8 ET, τα οποία οργανώνονται ως εξής: SUBSOL (τεχνικός χώρος, κεντρική θέρμανση, καταφύγιο πολιτικής προστασίας, ρούχα, ξήρανση, σιδέρωμα, αποθήκες τεχνικού εξοπλισμού, υγειονομική ομάδα ανδρών). PARTER (ρεσεψιόν του ξενοδοχείου με χώρο αναμονής, ταχυδρομείο, αίθουσα εορτασμών, εστιατόριο, γραφεία, μπάνιο)? ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1-8 - Η δυναμικότητα φιλοξενίας είναι 213 θέσεις με 5 διαμερίσματα, 98 δωμάτια με 2 θέσεις και 7 δωμάτια με 1 θέση. Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 3303 τ.μ., με συνολική έκταση 1746 τ.μ., διαθέτει δύο εμπορικούς χώρους με αφετηρία τη λεωφόρο Unirii (Shop Shop και Petshop). Το ακίνητο έχει πολλά οφέλη, γεγονός που την τοποθετεί στην κορυφή της επένδυσης του ξενοδοχείου.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τις δυνατότητες αυτής της ιδιοκτησίας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB