Πώληση Οικόπεδο, Pecica, Arad, Ρουμανία, Pecica 317235, Rumanía

Πώληση - Cod. 41784

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 350000 m²
  • Αριθμός δωματίων: n/a
  • Όροφος: N/A

Το επίκεντρο της πρότασης είναι ο τομέας των logistics, στον οποίο, όπως πολλοί άλλοι, τα τελευταία γεγονότα αφενός είχαν ισχυρό αρνητικό αντίκτυπο, αλλά με τον ίδιο τρόπο δημιουργήθηκαν νέες ευκαιρίες λόγω της ανάγκης προσαρμογής. Μιλάμε για περισσότερη ζήτηση για αποθηκευτικούς χώρους logistics, εργασίες ενοποίησης για διατροπικές μεταφορές ή διανομή που συνδέονται με το τελευταίο μίλι. Είναι μια πραγματικότητα που βλέπουμε να αυξάνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, λόγω της αυξανόμενης κατανάλωσης που βιώνουμε ως κοινωνία.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, οι ανατολικές χώρες όπως η Ρουμανία ή η Βουλγαρία βιώνουν εκθετική οικονομική ανάπτυξη μετά την ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και όλο και περισσότεροι επενδυτές εκμεταλλεύονται την «έκρηξη» αποκτώντας στρατηγική γη, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη πολύ ενδιαφέρουσες θέσεις αγοράς. εκραγεί.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα μιλούσαμε για ένα σημείο πολύ κοντά στα σύνορα με την Ουγγαρία, μια νέα βιομηχανική περιοχή στην οποία έχουμε ήδη παρουσίες όπως η Duvenbeck και η GB Company, από τις πιο γνωστές. Η περιοχή διαθέτει πάρκινγκ και πλύσιμο φορτηγών, πρατήριο καυσίμων, αποθήκες αναπαλαίωσης και αποθήκευσης μεταξύ άλλων.

Στη συνημμένη παρουσίαση θα μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή και μέσα στα κουτάκια με το όνομα «Lucas Marian Stelian» τους διαθέσιμους προς πώληση χώρους ή τη δυνατότητα άλλων επαγγελματικών προτάσεων.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB