Πώληση Οικόπεδο, Timisoara, Timiş, Ρουμανία, Timisoara, Ghiroda - Padurea Verde

Πώληση - Cod. 28328

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 64000 m²
  • Αριθμός δωματίων: -
  • Όροφος: 64000

Επενδυτική ευκαιρία - γη προς πώληση σε άριστη κατοικημένη περιοχή στο
"Green Forest» - Τιμισοάρα - εξαιρετική τοποθεσία και την τιμή


σχετικά με την προσφερόμενη θέση

64.000 m2 (6,4 εκτάρια), γης για οικιστική ανάπτυξη, κοντά στο "Padurea Verde» (Green Forest) - Timisoara, εξαιρετικό για μια μοναδική ανάπτυξη κατοικημένη περιοχή: καλή πρόσβαση στο κέντρο της πόλης Τιμισοάρα, περιφερειακό δρόμο, αυτοκινητόδρομο και το αεροδρόμιο? στάση λεωφορείου σε κοντινή απόσταση? όμορφο περιβάλλον και χώρο αναψυχής η μεγαλύτερη πόλη σε κοντινή απόσταση (ζωολογικός κήπος, μουσείο Village, διαδρομές με ποδήλατο στο δάσος, ιππασίας, κλπ).
Η διαθέσιμη επιφάνεια είναι ακόμη μεγαλύτερο. Μπορούμε να προτείνουμε εταιρείες, επίσης, με εμπειρία στον τομέα των υπηρεσιών οικιστική ανάπτυξη (αρχιτεκτονική, κατασκευή, κ.λπ.)

τρέχουσες τιμές

Το ρυμοτομικό σχέδιο ανάπτυξης επιτρέπει την κατασκευή μέγιστο 4 κτίρια επίπεδο σε αυτή τη θέση. Αυτό σημαίνει ότι εδώ μπορεί να χτίσει γύρω από 64.000 m2 ωφέλιμη επιφάνεια. Αυτή τη στιγμή, το κόστος για μια καλή κατασκευή, στην Τιμισοάρα, είναι περίπου 500 ευρώ / m2 και η τιμή πώλησης είναι περίπου 900 ευρώ / m2.
Η τιμή πώλησης για αυτό το οικόπεδο είναι € 15 / m2, απευθείας από τον ιδιοκτήτη. Η επίσημη εκτίμηση αυτής της γης είναι 35 euro / m2 (οι φόροι συναλλαγών θα πρέπει να καταβληθεί σε αυτό το επίπεδο).

για Τιμισοάρα
Τιμισοάρα είναι η άτυπη πρωτεύουσα της ιστορικής περιοχής Banat (δυτική Ρουμανία).
Ήταν η πρώτη πόλη της Ευρώπης με δρόμους που φωτίζεται από το ηλεκτρικό φως, το 1884 και είναι ο τόπος όπου η επανάσταση ενάντια στο κομμουνιστικό καθεστώς άρχισε στη Ρουμανία, το 1989.
Σήμερα είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ρουμανίας η οποία έχει άμεση σχέση με το ευρωπαϊκό οδικό δίκτυο.
Τιμισοάρα είναι η δεύτερη πόλη της Ρουμανίας από την άποψη της οικονομικής ανάπτυξης (IT, αυτοκίνητα και πολλά άλλα πεδία) (Continental AG, η Nokia, η Linde Group, Dräxlmaier, Mahle, FM Logistic, Dunca Expeditii, η Nestle, SCA Packaging, Contitech, Flextronics, η Procter & Gamble, Smithfield Foods, Accenture, η Bosch, η KPMG, και πολλοί άλλοι)
Τιμισοάρα έχει τέσσερα σημαντικά πανεπιστήμια.
Η πόλη διαθέτει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο λιανικής (Auchan, Kaufland, Careffour, Billa, Profi, Penny, Mertro, Selgros, DM, δέκαθλο, Dedeman, Hornbach, Baumax, Praktiker), δύο μεγάλα εμπορικά κέντρα με διάφορες σημαντικές διεθνείς μάρκες και άλλα δύο εμπορικά κέντρα υπό κατασκευή.
Τιμισοάρα έχει επίσης πολλά πολιτιστικά ιδρύματα και εκδηλώσεις. Τιμισοάρα είναι επίσης μια υποψήφια πόλη (τώρα στη σύντομη λίστα) για να γίνει η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021.
Είναι πόλος έλξης για τους ανθρώπους από πολλές χώρες από τα δυτικά της Ρουμανίας, και όχι μόνο.
Πολυπολιτισμική, διαπολιτισμικές και πολυεθνική
Τιμισοάρα έχει τη θέση 55 στον κόσμο κορυφή, από την ποιότητα της ζωής των πολιτών, με numbeo.com, πριν από το Λονδίνο, το Παρίσι ή το Τόκιο :)).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB