Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), C.A.Rosetti, Tulcea, Ρουμανία, C.A. Rosetti, Tulcea, Romania, Europa

Πώληση - Cod. 39229

  • Τύπος: Άλλο (Αγροτεμάχια)
  • Περιοχή: 68.38 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 1

Εταιρεία η οποία κατέχει 736 εκτάρια ιχθυαποθεμάτων σε σύμβαση παραχώρησης για 45 χρόνια (2007-2052) που βρίσκεται στο έκτακτο Δέλτα του Δούναβη που εισέρχεται στη Μαύρη Θάλασσα και βρίσκεται στη ΝΑ Ευρώπη στη Ρουμανία, με άριστο τουριστικό δυναμικό, αλλά και αλιεία και τη γεωργία, αναζητώντας επενδυτή, προγραμματιστή ή συνεργάτη.
Προσφέρουμε επίσης προμήθεια 10% αν συστήσετε έναν πιθανό αγοραστή.
Η εταιρεία μας έχει: σύμβαση ιδιοκτησίας που αντιπροσωπεύει ακίνητα περιουσιακά στοιχεία, όπως χτιστά υδροφόρα φράγματα με πλάτος 10-20 μ. Και μήκος 13 χιλιομέτρων περιμετρικά κανάλια και αλιεία σερφ με διάφορα πλάτη και το ίδιο μήκος που με τη σειρά του περιβάλλει την πλατφόρμα των καλάμι περίπου 650 εκτάρια.
Ένα μοναδικό τουριστικό έργο στην Ευρώπη που συνίσταται στην οικοδόμηση ενός τουριστικού θέρετρου, συνολικού ύψους 1000 κλινών, σε κυμαινόμενα σπίτια που τοποθετούνται απευθείας στα κανάλια αλιείας και πλοήγησης θα είναι η πρότασή μας για έναν επενδυτή.
Η πλήρης υποδομή υπηρεσιών για τους τουρίστες, οι τουριστικοί πράκτορες που προωθούν τη διεθνή τουριστική προσφορά, η προώθηση μέσω μεγάλων ταξιδιωτικών πρακτορείων θα οδηγήσει σε πλήρη κατοχή έως και 6 μηνών σε ολόκληρη την εποχή, με μεγάλο αριθμό ευτυχισμένων τουριστών που οδηγούν σε γρήγορη επένδυση.
Μαζί με το τουριστικό έργο, μπορεί να αναπτύξει ταυτόχρονα κλάδους της υδατοκαλλιέργειας και της γεωργίας. Η αύξηση των νεαρών ψαριών, η ανάπτυξη σπάνιων ειδών βατράχων, οι βδέλλες και οι βιομηχανικές καλλιέργειες μπορούν να φτάσουν τα ετήσια έσοδα πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ.
Πουλάμε την εταιρεία που κατέχει την παραχώρηση και την ιδιοκτησία της γης στη μισή αποτίμηση των περιουσιακών στοιχείων λόγω έλλειψης πόρων και εμπειρίας στον τουρισμό.
Μ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB