Πώληση Βίλα, Bucarest, Bucharest, Ρουμανία, Domnesti

Πώληση - Cod. 23413

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 5000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 17
  • Όροφος: 1

Διώροφη βίλα προς πώληση στην Domnesti - Clinceni, S + P +1 + M, μια ιδιαίτερη ιδιότητα που ολοκληρώθηκε το 2002, με μια εντυπωσιακή και γενναιόδωρη ahitectura, γη 5000 τμ ωφέλιμη επιφάνεια 1500 τ.μ., η συνολική έκταση είναι 1590 τμ αποτύπωμα είναι 400 τμ και 30 τ.μ. δρόμου γραμματοσειρά. Η βίλα είναι κατάλληλη για το γραφείο προξενείο γραφείου για διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες, το γραφείο ή κατοικία.
Αποτελείται από 2 κτίρια που ανεγέρθηκαν τον καθρέφτη, ιδανική για οικογένεια ή δύο μεγάλες οικογένειες με 17 δωμάτια, που διοργανώνονται ως εξής:
Στο ισόγειο υπάρχουν 2 κουζίνες με άμεση έξοδο σε δύο μεγάλες βεράντες (η μία καλύπτει το πίσω μέρος του σπιτιού), σαλόνι και 2 μπάνια. , 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, γραφείο, 2 σαλόνια και palce αποθήκευσης. Στο πρώτο επίπεδο υπάρχουν 7 υπνοδωμάτια, ένα γραφείο, 4 μπάνια, 5 βεράντες. Τα υπνοδωμάτια Η σοφίτα χωρίζεται σε 3 υπνοδωμάτια, βιβλιοθήκη, 2 μπάνια και ένα μεγάλο ενιαίο χώρο που μπορεί να είναι rethough. Το υπόγειο αποτελείται από γκαράζ για 4 αυτοκίνητα, τεχνικούς χώρους, αποθήκη. Η αυλή με τα οπωροφόρα δέντρα, τριανταφυλλιές, άρδευση γκαζόν anexe. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν πολλά σημεία ενδιαφέροντος όπως η εύκολη πρόσβαση σε DN1-A2, Mega Image, Bricostore, πάρκο, κλπ.. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε μια όαση ηρεμίας, καθαρό αέρα και των χώρων πρασίνου. Το ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο και πωλείται στην τιμή των € 1.250.000

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB