Πώληση Βίλα, Cluj Napoca, Cluj, Ρουμανία, Jucu de Mijloc

Πώληση - Cod. 28789

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 85 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Σύγχρονη βίλα έτοιμοι να προχωρήσουμε σε αγροτική τοποθεσία 10 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο το 2006. Αυτή η αρχιτέκτονας-σχεδιασμένη βίλα είναι μια γιορτή για τα μάτια. Εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις, συμπεριλαμβανομένων των υδρομασάζ και κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. One για να στεγάσει το γκαράζ έχει χώρο για το αυτοκίνητό σας. Το ακίνητο βρίσκεται σε μια όμορφη περιοχή όπου θα ξυπνήσετε με τον ήχο των πουλιών. Μόνο 17 χλμ Cluj Napoca, μια μεγάλη και γνωστή πόλη στην Τρανσυλβανία. Ο αυτοκινητόδρομος είναι breikbaar σε 5 λεπτά και οδηγεί στην πόλη της Cluj και το διεθνές αεροδρόμιο. Πτήση προς Cluj μπορεί να είναι επωφελής με Wizzair. Διάταξη: Στο ισόγειο ισόγειο με είσοδο, μεγάλο σαλόνι, γραφείο / υπνοδωμάτιο, μπάνιο, κουζίνα, βοηθητικό δωμάτιο, ωδείο και ένα γκαράζ. Πρώτος όροφος: Η ανοιχτή σκάλα είναι το πρώτο όροφο προσβάσιμο. Εδώ υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με τζακούζι. Μια ευρύχωρη βεράντα του τελευταίου ορόφου είναι προσβάσιμο και από τις δύο υπνοδωμάτια προσβάσιμες μέσω γαλλικές πόρτες. Η βίλα καλύπτει 85 τ.μ. κατοικημένης περιοχής στη βάση από σκυρόδεμα, με την τοιχοποιία από τούβλα, που καλύπτεται με χαλίκι. Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο και έχει ένα δρόμο περίπου 25 μέτρα. Το συνολικό οικόπεδο έχει έκταση 525 τετραγωνικών μέτρων. Υψηλής ενεργειακής απόδοσης, πλήρως εξοπλισμένη με φωτισμό LED.
Η αρχιτεκτονική και ο σχεδιασμός δημιουργήσει ένα σύγχρονο και αφηρημένο χαρακτήρα και είναι ιδιαίτερα ευχάριστο στο μάτι αιρετικός. Το ακίνητο βρίσκεται σε μια όμορφη περιοχή όπου θα ξυπνήσετε με τον ήχο των πουλιών. Μόνο 17 χλμ Cluj Napoca, μια μεγάλη και γνωστή πόλη στην Τρανσυλβανία. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω του αυτοκινητόδρομου σε μόλις 20 λεπτά. -Το Σύνολο οικόπεδο έχει έκταση 525 τετραγωνικών μέτρων.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB