Πώληση Βίλα, Oradea, Bihor, Ρουμανία, Str.Movilitei

Πώληση - Cod. 42527

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 2000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: Gresie și parchet

ακίνητο στην οικιστική περιοχή, που βρίσκεται σε ειδική τοποθεσία, με μια γενναιόδωρη έκταση 2000 τετραγωνικών μέτρων γης με μεγάλη πρόσοψη σε δρόμο και μονοκατοικία που βρίσκεται σε ιδιωτικό και κλειστό δρόμο. Το σπίτι είναι μια κατασκευή που εκτελείται με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, και για την κριτική ματιά του ειδικού, αυτές οι πτυχές μπορούν να παρατηρηθούν ακόμη και από το τμήμα της θεμελίωσης, που έχει μεγάλο βάθος 2 m, μια αρκετά ακριβή λύση, που εξασφαλίζει αντοχή και σταθερότητα ιδιαιτερότητα της κατασκευής. Οι τοίχοι έχουν επίσης πάχος 60 cm, χτισμένοι από τούβλα με εξωτερική μόνωση, κεραμοσκεπή Tondach με μόνωση ορυκτοβάμβακα. δάπεδα από σκυρόδεμα μεταξύ των επιπέδων. Καλά καθορισμένη κατασκευή, σκέψη και σχεδιασμένη από έναν μοναδικό αρχιτέκτονα. Η κατασκευή πραγματοποιήθηκε το 2017. Η δόμηση της κατοικίας είναι 624 τμ, και η ωφέλιμη επιφάνεια είναι 480 τμ.

Το σχέδιο του σπιτιού πλαισιώνει κάθε λειτουργία όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά, επιδιώκοντας να εξαλείψει κάθε μη λειτουργικό χώρο, δομημένο ως εξής: στο ισόγειο - χωλ και κλιμακοστάσιο, από αυτή την αίθουσα έχουμε στη συνέχεια πολύ εύκολη πρόσβαση στο γενναιόδωρο σαλόνι και τραπεζαρία, κουζίνα με αποθήκη τροφίμων, μπάνιο, γκαράζ με τεχνικό χώρο, μεγάλη βεράντα 30 τμ, όλα στο ισόγειο.

Στον πρώτο όροφο συναντάμε σαλόνι, 3 υπνοδωμάτια το καθένα με πρόσβαση στο μπαλκόνι και ιδιωτικό μπάνιο, χώρο γραφείου, γκαρνταρόμπα, βεράντα 15 τετραγωνικών μέτρων, και στη σοφίτα υπάρχουν 2 ξεχωριστά δωμάτια με κοινόχρηστο μπάνιο, προθάλαμος και πατάρι με ενσωματωμένη θέρμανση που χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος.

Ανακεφαλαιώνοντας αυτό το ακίνητο, συνολικά υπάρχουν 6 υπνοδωμάτια, δύο τεράστια σαλόνια, 4 μπάνια, μια γενναιόδωρη αυλή όμορφα διαμορφωμένη με γκαζόν, καλλωπιστικά φυτά, οπωροφόρα δέντρα, φιλιγκράν από μασίφ ξύλο όπου βρίσκουμε φούρνο από τούβλα, κουζίνα εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα, βεράντα και μπάνιο, γκαράζ, αποθήκη στην αυλή, τεχνικό συνεργείο, χώρος με πολλαπλά διαμερίσματα, καπνιστήρια, χώρος διαμορφωμένος για σκύλους κ.λπ.

Το κτίριο διαθέτει αυτοματοποιημένη είσοδο αυτοκινήτου, αντίστοιχα γκαράζ!

Διαθέτει πλήρη κοινόχρηστα: νερό, αποχέτευση, ρεύμα, θέρμανση με αντλία θερμότητας 24 kw με γεώτρηση στο έδαφος αυστριακό σύστημα Weider, θερμοστάτη περιβάλλοντος σε κάθε επίπεδο, συνδέσεις ενδοεπικοινωνίας και ηλεκτρικό πίνακα σε κάθε επίπεδο, τζάκι 14 KW ειδικά φερμένο από Γαλλία, puffer 600 l, σύστημα φιλτραρίσματος νερού από την Nobel Corporation Nasa, σιντριβάνι υδροφόρου, εξωτερικό τεχνικό δωμάτιο για το στήσιμο πισίνας, πισίνα, αρτεσιανό σιντριβάνι.

Συμπερασματικά, το σπίτι είναι ένα ακίνητο που σίγουρα αξίζει να δεις, η περιοχή και η γενναιόδωρη έκταση του οικοπέδου, καθώς και το γεγονός ότι διαθέτει ένα υπάρχον έργο P+2, προσφέρουν μια μεγάλη ευκαιρία για ανάπτυξη επιχείρησης , καθιστώντας το κατάλληλο για επένδυση: για παράδειγμα. ξενοδοχείο, καθεστώς ξενοδοχείου, κλινική, νοσοκομείο, αλλά και άλλες επενδυτικές ιδέες! Το σπίτι πωλείται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και ηλεκτρονικά, έπιπλα από μασίφ ξύλο κατά παραγγελία, φινιρίσματα PREMIUM με φυσική πέτρα, κιγκλιδώματα από σφυρήλατο σίδερο, ποιοτικά πλακάκια, παρκέ και εσωτερικές πόρτες από μασίφ ξύλο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB