Πώληση Βίλα, suceava, Suceava, Ρουμανία, str. ion nistor

Πώληση - Cod. 28767

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: piu livelli

Ρουμανία, στις παρυφές της Suceava, σε άμεση γειτνίαση των ξύλων για το χειμώνα καυσόξυλα (ή για υπέροχες βόλτες το καλοκαίρι), προτείνεται προς πώληση μονοκατοικία (ημι βίλα-οικογένεια) να ολοκληρωθεί και αποτελείται από:

- Ισόγειο: χωλ, σαλόνι, κουζίνα με αποθήκη τροφίμων / βοηθητικό δωμάτιο δίπλα μπάνιο, ένα δωμάτιο (ιδανική για τραπεζαρία, μελέτη ή την κρεβατοκάμαρα, ανάλογα με την ανάγκη)?

- Πρώτος όροφος: 3 υπνοδωμάτια, ένα ιδανικό χώρο για βεστιάριο, μπάνιο, βοηθητικό δωμάτιο και δύο υπέροχες βεράντες με φανταστική θέα στους λόφους γύρω από (ΑΠΛΑ PRICELESS !!)

- Loft / σοφίτα χώρο με υψηλή (του διαμερίσματος ρευστοποιήσιμη δυνατότητες)

Το σπίτι (προς το παρόν αναπτυχθεί ως ανεξάρτητο) θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιηθεί ως ένα ημι-ανεξάρτητο σπίτι με δύο ξεχωριστές εισόδους, το ηλεκτρικό σύστημα αναπτύχθηκε ad hoc, τα μεγέθη των εσωτερικών χώρων (που είναι κατάλληλα για να φιλοξενήσουν δύο οικογένειες) και το γεγονός ότι η το έργο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, οπότε είναι επιτρεπτή οποιαδήποτε αλλαγή κατά τη διάρκεια της κατασκευής.

Τελειώματα και προόδου του έργου: η πρώτη, το ηλεκτρικό σύστημα έχει ολοκληρωθεί, ιδιωτική και εκτός από την σύνδεση με τις δημόσιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, το εξωτερικό είναι νέο σε ξύλο κέδρου με διπλά τζάμια, σύστημα παρακολούθησης βίντεο με κάμερες εγκατασταθεί.

Το σπίτι βρίσκεται σε οικόπεδο περίπου 3.300 τετραγωνικών μέτρων των χώρων πρασίνου και την αυλή, κήπο και οπωρώνα, καθώς και μια ανεξάρτητη βίλα περίπου 70 τμ (ημιτελές εσωτερικά και αλουμίνιο) και το δεύτερο χαρακτηριστικό της δεκαετίας του '50 βίλα / μεζονέτα για 60 τμ για την ανακαίνιση και να μετατρέψει, όπως απαιτείται.

Η επιφάνεια του LOT (3300 MQ συνολικά) να είναι καλά προσαρμοσμένη για την κατασκευή δύο περισσότερα σπίτια / ΒΙΛΛΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ.

Ζήτηση: Ευρώ 149,000.00 ...

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB