Πώληση Γραφείο, Bucuresti, Bucharest, Ρουμανία, Strada Olteni

Πώληση - Cod. 41975

  • Τύπος: Γραφείο
  • Περιοχή: 12363 m²
  • Αριθμός δωματίων: 56
  • Όροφος: 12363

Τοποθεσία Platinum
Platinum Center- απολαύστε μια τοποθεσία Platinum στη μέση της επιχειρηματικής περιοχής του Βουκουρεστίου (Sfanta Vineri), ακριβώς πίσω από μερικά από τα πιο διάσημα ορόσημα της πόλης, το εμπορικό κέντρο Unirea και την πλατεία Unirii.

Platinum Access
Platinum Center- προσφέρει πρόσβαση με αυτοκίνητο και μέσα μαζικής μεταφοράς, λόγω της εγγύτητάς του με τις κύριες λεωφόρους της πρωτεύουσας - Blvd Unirii, Blvd Mircea Vode, Blvd Corneliu Coposu και Blvd I. C. Bratianu (Μαγχέρου).

Πλατίνα ορατότητα
Το Platinum Center προσφέρει ορατότητα - που το τοποθετεί ακριβώς στο κέντρο του γρήγορου επιχειρηματικού ρυθμού μιας Platinum Business.

Σχέδιο πλατίνας
Το Platinum Center είναι ένα κτίριο γραφείων Α+ κατηγορίας με αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και στυλ που το ξεχωρίζει από όλα τα άλλα κορυφαία κτίρια γραφείων κατηγορίας Α.
Με ακαθάριστη έκταση περίπου 12.000 τ.μ., το Platinum Center είναι η μόνη επιλογή για τους ηγέτες των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών,
συμβουλευτικές, συμβουλευτικές, επαγγελματικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών και άλλες εταιρείες, οι οποίες επιθυμούν να δώσουν έμφαση σε έναν μάγο Platinum I.

Ο προηγμένος σχεδιασμός, η τεχνολογία και η υλοποίηση τεχνικών κατασκευής του Platinum Center παρέχει λύσεις Platinum σε όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας, ενώ παράλληλα λαμβάνει υπόψη την άνεση και την ευελιξία για μελλοντική ανάπτυξη.

Πλατινένιες Είσοδοι
Το Platinum Center προσφέρει ξεχωριστές εισόδους Platinum τόσο στον πολυτελή χώρο γραφείων όσο και στον ευρύ εμπορικό χώρο. Προσφέρει επίσης πρόσβαση στα τέσσερα υπόγεια επίπεδα στάθμευσης.

Platinum Parking
Το Platinum Centre φιλοξενεί τέσσερα υπόγεια επίπεδα στάθμευσης και διαθέτει άφθονες θέσεις στάθμευσης κοντά.

Πλεονεκτήματα πλατίνας
Πλατίνα εικόνα- προσφέροντας υψηλής ποιότητας δυτικοευρωπαϊκή σχεδίαση με εκλεπτυσμένο εξωτερικό και εσωτερικό φινίρισμα. Εγκαταστάσεις πλατίνας- Οι χαμηλές οροφές παρέχουν ευελιξία σε ηλεκτρομηχανολογική υποδομή, εγκατάσταση χαμηλής τάσης και εγκαταστάσεις ηλεκτρικών καλωδίων.
Το άνετο-ρυθμιζόμενο HVAC από πλατίνα επιτρέπει τον ατομικό έλεγχο και την ευκολία.
Σχεδίαση από πλατίνα- καθιστά εφικτές τις ευέλικτες διαρρυθμίσεις και τον προγραμματισμό "ανοιχτού χώρου" και για ενοικιαστές μεγαλύτερου όγκου προσφέρει ευελιξία στη διαίρεση των κοινόχρηστων χώρων.
Platinum illuminatio n- Τέσσερις εξωτερικές προσόψεις επιτρέπουν τον φυσικό φωτισμό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και το προηγμένο σύστημα φωτισμού θα φωτίζει τις σκοτεινές ώρες, τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό του κτιρίου, μειώνοντας έτσι σημαντικά τα ηλεκτρικά έξοδα.
Platinum Security- Πλήρως ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας 24/7 για ασφαλή πρόσβαση όλο το εικοσιτετράωρο. Platinum Elevators - τρεις ανελκυστήρες 10 επιβατών, θα εξυπηρετούν το κτίριο 24/7.
Υπηρεσίες Platinum
Αίθουσες συνεδριάσεων Platinum που προσφέρουν εξοπλισμό και βοηθητικά προγράμματα τελευταίας τεχνολογίας. Υπηρεσίες πάρκινγκ Platinum
Το Platinum Cafe στο επίπεδο της ταράτσας, παρουσιάζει μια πανοραμική θέα στην καρδιά του Βουκουρεστίου. Platinum εστιατόριο στο ισόγειο για όλους τους επισκέπτες.
Λιανικό εμπόριο πλατίνας, για χρηματοοικονομικούς/ασφαλιστικούς φορείς
Πλατίνα υπόγειος ασφαλής χώρος στάθμευσης - η άνεση και η εύκολη πρόσβαση.
Το Platinum Center είναι η ρεαλιστικά εφικτή, εξελιγμένη, πολυλειτουργική και στοχευμένη επιλογή σας. Ελάτε να δείτε μόνοι σας, το Platinum center είναι το αποκλειστικό κτίριο για αποκλειστικούς ανθρώπους.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB