Πώληση Δυάρι, bucharest, Bucharest, Ρουμανία, Gheorghe Petrascu

Πώληση - Cod. 39871

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 1442 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: Lemn de stejar

Το διαμέρισμα σε αυτή την προσφορά ανήκει στην κατηγορία των κτιρίων που βρίσκονται σε ένα ιδιαίτερο χώρο, πράσινο χώρο / πάρκινγκ, στην περιοχή Campia Libertăţii - Gheorghe Petraşcu - Εκκλησία ξύλου - Πάρκο Gheorghe Petraşcu. Το ακίνητο βρίσκεται στον 3ο όροφο ενός κτιρίου GF + 8 ορόφων, εξαιρετικά καθαρό, χτισμένο το 1970 και αποκατασταθεί το 2019. Η χρήση είναι 52 τ.μ., ο τύπος διαμερισμάτων είναι ημιαυτόνομα αλλά έχει τροποποιηθεί και διευθετηθεί μέσα σε - ένα μοντέρνο, φωτεινό στυλ, διαμέρισμα που διαρρυθμίζεται ως εξής: ένα ευρύχωρο σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα και δύο μπαρ, αίθουσα, ντουλάπα, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Το διαμέρισμα είναι πλήρως ανακαινισμένο, διαθέτει επένδυση ποιότητας: δρύινο παρκέ, γρανίτη, αποθήκη, αποθήκες - κουφώματα αλουμινίου, μονωτικά παράθυρα, εσωτερική συρόμενη πόρτα, θέση στάθμευσης. Το διαμέρισμα πωλείται εξοπλισμένο και επιπλωμένο και μπορεί να απελευθερωθεί αμέσως. Αυτό το σπίτι είναι ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν σε μια πολιτισμένη, καθαρή και ήσυχη περιοχή, δραστήριους ανθρώπους που αγαπούν τη φύση και περπατούν στο πάρκο. Είναι ιδανικό για μακροπρόθεσμες επενδύσεις, καθώς η ιδιοκτησία μπορεί να ενοικιαστεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και σε καλή τιμή, καθώς και για κατοικία. Υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μέσα μεταφοράς. Η τεκμηρίωση για την πώληση (κτηματολόγιο, πίνακες, ενέργεια) ετοιμάζεται. Η τιμή είναι 75.000 ευρώ.

Το συγκρότημα βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του πάρκου Gheorghe Petraşcu και την ξύλινη εκκλησία / γειτονιές: National Arena, Rink "Mihai Flamaropol", Αίθουσα Gloria - Θέατρο Metropolis, Πάρκο Alexandru Ioan Cuza, ParkLake, Πανεπιστήμιο Titu Maiorescu, Γυμνάσιο Benjamin Franklin , Τεχνικό Κολλέγιο Δημητρίου Λεωνίδας, Αλεξάνδρεια Club Fitness & SPA, δύο μη Mega Image, κλπ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB