Πώληση Δυάρι, Targoviste, Dâmboviţa, Ρουμανία, Strada Maior Spirescu 12 micro III

Πώληση - Cod. 43449

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 60 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: gres porcellanato

Πανέμορφο διαμέρισμα προς πώληση στο Targoviste, Ρουμανία

Αναζητάτε τη γωνιά του παραδείσου σας; Παρουσιάζουμε το διαμέρισμα των ονείρων σας που βρίσκεται στην οδό Maior Spirescu 12, micro III, Targoviste, στην όμορφη συνοικία Dambovita της Ρουμανίας.

Κύρια χαρακτηριστικά:

Ανακαινισμένο και νέο: Αυτό το διαμέρισμα έχει ανακαινιστεί πλήρως και μοιάζει σαν καινούργιο, έτοιμο να σας υποδεχτεί με μέγιστη άνεση.
Βρίσκεται στον δεύτερο όροφο μιας 4όροφης πολυκατοικίας: Απολαύστε την ηρεμία και την πανοραμική θέα που προσφέρει ο δεύτερος όροφος αυτής της κατοικίας.
Διπλά παράθυρα: Για βέλτιστη μόνωση και ήσυχο περιβάλλον, τα διπλά παράθυρα είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της ιδιοκτησίας.
Ντους με Υδρομασάζ: Χαλαρώστε και αφήστε τον εαυτό σας να περιποιηθεί το μπάνιο με υδρομασάζ, μια όαση ευεξίας και χαλάρωσης.
Ενδοδαπέδια Θέρμανση: Είτε είναι χειμώνας είτε είναι στη μέση της σεζόν, η ενδοδαπέδια θέρμανση θα σας εγγυηθεί ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον ανά πάσα στιγμή.
Το διαμέρισμα, που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας, προσφέρει άνετη διαρρύθμιση και στρατηγική θέση που το καθιστά ιδανικό για όποιον αναζητά κατοικία: ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι με μικρή κουζίνα, μπάνιο, κλειστό μπαλκόνι: 60 m2, κοντά σε βασικές υπηρεσίες. Νέο ηλεκτρικό σύστημα με προβολείς στο ταβάνι, καλυμμένοι οι τοίχοι.
Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε ιδιοκτήτης αυτού του υπέροχου διαμερίσματος που συνδυάζει την κομψότητα με την πρακτικότητα, προσφέροντας ένα ιδανικό καταφύγιο για την οικογένειά σας ή ως επένδυση.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε μια προβολή. τηλ. + 39 3392235385, e-mail: infocarmenserb@gmail.com. Μη χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία να αγοράσετε ένα μοναδικό ακίνητο στο Targoviste της Ρουμανίας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB