Πώληση Ξενοδοχείο, Bucuresti, Bucharest, Ρουμανία, Vijeliei, Nr 1B, Sector 6

Πώληση - Cod. 25131

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 1200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 32
  • Όροφος: 4

Άνεση, κομψότητα και επαγγελματισμό. Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν οι πελάτες μας. Visconti Rresidence περιμένετε 30 πολυτελή δωμάτια με όλες τις ανέσεις μιας αίθουσας συνεδριάσεων, ένα εστιατόριο και μπορείτε να κάνετε κράτηση για εκδηλώσεις.
Είμαστε σε βολική τοποθεσία κοντά Autogarii Στρατιωτικά, η οποία επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε κάθε περιοχή του Βουκουρεστίου και στο ίδιο timpofera ένα ήσυχο μέρος για να εργαστούν ή να περάσει τις διακοπές του και μόνο.
Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε ζωτικό χώρο πιο άνετο και πολυτελές, για να προβλέψει τις ανάγκες του κάθε πελάτη και να τους παρέχουν όλα όσα χρειάζεστε, και όλα γίνονται με τον πιο ευχάριστο και επαγγελματίες.
Ως εκ τούτου, όλα τα δωμάτια μας να διατηρηθούν τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα και έχουν σχεδιαστεί για να μετατρέψει το χρόνο που δαπανάται στο Βουκουρέστι σε μια αξέχαστη εμπειρία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB