Πώληση Ξενοδοχείο, Bucuresti, Bucharest, Ρουμανία, Bd Decebal , Nr 19, Sector 3

Πώληση - Cod. 25139

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 5800 m²
  • Αριθμός δωματίων: 70
  • Όροφος: 10

Σε στρατηγική τοποθεσία στο μοντέρνο τμήμα της πόλης, στην καρδιά των νέων περιοχών Finanancial και μερικά λεπτά από σημαντικά κύρια πόλη, το Golden Tulip Times είναι εύκολα προσβάσιμο από όλα τα μέρη της πόλης.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται λίγα λεπτά με τα πόδια από το μεγαλύτερο γήπεδο στην Ρουμανία που ονομάζεται Εθνικό Στάδιο - Λία Manoliu Sports Complex, το οποίο έλαβε χώρα το 2012 UEFA Eurpa League και πέρα.
Το Golden Tulip Times είναι ένα πλήρες ξενοδοχείο, που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις πιο απαιτητικά γούστα, βασίζονται σε μια έκταση 550 τετραγωνικών μέτρων και με συνολικά 5.800 τετραγωνικά μέτρα της κατασκευής. Με 70 ευρύχωρα και άνετα δωμάτια, καθώς και ένα κομψό εστιατόριο στον ημιώροφο, ένα σύγχρονο θέμα καφέ-μπαρ στο λόμπι και ένα κέντρο μοναδική πανοραμική όροφο, το ξενοδοχείο προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία για όλους τους ταξιδιώτες ταξιδιώτες πελάτες, επιχειρήσεις και της ευχαρίστησης.
Από το 2009, η αποστολή της δομή έχει αλλάξει από "εσάς και υποδοχής επιχείρησή σας" για να "Νιώστε τη διαφορά", όταν το ξενοδοχείο έχει ξεκινήσει μια νέα εκστρατεία για να δείξει στους επισκέπτες μπορούν να έχουν μια ευχάριστη διαμονή με την προσθήκη των διαλυμάτων καινοτόμα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους και να ενισχύσουν την παραμονή τους.
Τα ξενοδοχεία έχουν αγκαλιάσει την αποστολή του Golden Tulip Hospitality Group αντιπροσωπεύεται από τα διεθνή πρότυπα, οι τοπικές γεύσεις που εξασφαλίζουν υψηλά πρότυπα ποιότητας, διατηρώντας παράλληλα την παραδοσιακή ρουμανική φιλοξενία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB