Πώληση Ξενοδοχείο, Sighet, Maramureş, Ρουμανία, str iapa, nr 15f

Πώληση - Cod. 28624

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 10000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 12
  • Όροφος: 987

Πρόκειται για ένα νέο κτίριο, πολύ ισχυρή κτίριο, χτισμένο μετά τους διεθνείς κανόνες, με έχασε από χάλυβα στη δομή του. ένα πολύ ισχυρό και ανθεκτικό κτιρίου της. Η κατασκευασμένη επιφάνεια είναι 987 τετραγωνικά μέτρα.
Διαθέτει 12 δωμάτια στο δεύτερο όροφο, πλήρως επιπλωμένο, συμπεριλαμβανομένων των τηλεόραση και κάθε δωμάτιο έχει δικό του μπάνιο με επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας.
Ο πρώτος όροφος διαθέτει ένα μεγάλο εστιατόριο, 380 τετραγωνικών μέτρων, με τραπέζια, καρέκλες ωραίο, ένα vintage bar. Η κουζίνα είναι σε πλήρη λειτουργική κατάσταση, με ό, τι ένας σεφ χρειάζεται, συμπεριλαμβανομένων των ποτήρια, πιάτα και cutely για 300 άτομα.
Το υπόγειο διαθέτει ένα μεγάλο χώρο που μπορεί να διακοσμηθεί εκ νέου σε ένα spa, ή γυμναστήριο, ή ακόμα και μια αρκετά μεγάλη πισίνα.
Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα πολύ όμορφο κήπο και τη βεράντα στο μπροστινό μέρος, ένα μεγάλο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.
Στο πίσω μέρος του κτιρίου μια επέκταση ξεκίνησε, 20 x 16 μέτρα (320) με την πρόθεση της διεύρυνσης το εστιατόριο, διακόσμηση το μπάνιο, και προσθέτοντας περισσότερα δωμάτια πάνω από το εστιατόριο. Ίδια, έχει μια πολύ ισχυρή δομή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB