Πώληση Οικόπεδο, Cernica, Ilfov, Ρουμανία, Strada Libertății

Πώληση - Cod. 43151

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 8000 m²
  • Αριθμός δωματίων: -
  • Όροφος: -

Ενδοαστική έκταση προς πώληση στο χωριό Bălăceanca, κοινότητα Cernica με εμβαδόν 8000 τμ, το άνοιγμα 22 ml στον ασφαλτοστρωμένο δρόμο το 2021. (άνοιγμα 2 δρόμων πρόσβασης)
Το οικόπεδο έχει φυσικό αέριο και ρεύμα στο ένα άνοιγμα στο όριο του ακινήτου, αποχέτευση και νερό είναι στον διπλανό δρόμο, υπάρχει σχέδιο του δήμου για επέκταση το 2022-2023 και στο άλλο άνοιγμα έχει όλα τα κοινόχρηστα.
Στην περιοχή γύρω από το οικόπεδο έχουμε στα 500 m Profi, οδοντιατρείο, ιατρείο, φαρμακείο, νηπιαγωγείο, γυμνάσιο αρ. 3 και το νέο Fashion House Outlet Center Pallady (από το ακίνητο μέχρι εδώ, με το αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε ακριβώς 5 λεπτά) όπου μπορείτε να βρείτε καταστήματα ρούχων, ένα καφέ και ένα εστιατόριο.
Ένα μεγάλο συν της περιοχής είναι το γεγονός ότι για πρόσβαση στην είσοδο του Βουκουρεστίου υπάρχουν οι ακόλουθες διαδρομές: στην Autostrada Soarelui A2, στην A0 (υπό κατασκευή, προγραμματισμένη ως ζώνη του Βουκουρεστίου) ή μέσω της κοινότητας Glina, προς Splaiul Unirii.
Η απόσταση από την εμπορική περιοχή της Blvd Theodor Pallady, του μετρό Anghel Saligny είναι προσβάσιμη σε 10 λεπτά με το αυτοκίνητο. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα καταστήματα που χρειάζεστε, τόσο παντοπωλεία, αλλά και καταστήματα DIY, καταστήματα εσωτερικών χώρων ή εστιατόρια.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB