Πώληση Χωράφι, BAILESTI, Dolj, Ρουμανία, Afumati, Dolj, Romania

Πώληση - Cod. 38476

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 104800 m²
  • Αριθμός δωματίων: N/A
  • Όροφος: N/A

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΙΜΗ. Σε μια περιοχή με πολλές ξένες βιομηχανικές επενδύσεις.
Οικόπεδο προς πώληση: 10,48 εκτάρια (104,800 τ.μ.) σε ενιαία έκταση για € 3 / τ.μ. Το οικόπεδο βρίσκεται στα περίχωρα της κοινότητας Afumati, Dolj County, Ρουμανία. Το οικόπεδο έχει έξοδο σε έναν ασφαλτοστρωμένο δρόμο (τοπικά ονομάζεται DJ561A), ο οποίος συνδέει τη Craiova με το Calafat.
Το οικόπεδο είναι τετράπλευρο. Υπάρχουν 20 περίπου χιλιόμετρα από τον ποταμό Δούναβη στο οικόπεδο. Η γέφυρα Calafat-Vidin βρίσκεται 50 χιλιόμετρα δυτικά του οικοπέδου. Ο σιδηροδρομικός σταθμός Craiova-Calafat απέχει περίπου 2χλμ. Από το οικόπεδο (όλες οι αποστάσεις που αναφέρονται είναι στο δρόμο, όχι σε ευθεία γραμμή).
Το οικόπεδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βιομηχανική περιουσία. Εκτός από τη βιομηχανική περιουσία, μπορούν επίσης να κατασκευαστούν σιλό για δημητριακά ή αποθήκες εμπορευμάτων. Παρέχεται νερό και ηλεκτρισμός. ΟΛΑ ΤΑ ΤΙΤΛΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

Οι τυπικές προαπαιτούμενες προϋποθέσεις για μια συναλλαγή έχουν ως εξής:
Α. Δεν μπορούμε να δεχτούμε την πληρωμή ολόκληρου ή μέρους, που δεν γίνεται με τραπεζική μεταφορά. Όσο μικρό μπορεί να είναι ένα ποσό, δεν μπορούμε να το δεχτούμε με μέσα όπως η πληρωμή σε μετρητά ή εταιρείες που προσφέρουν μεταφορές χρημάτων από άτομο σε πρόσωπο, όπως η Western Union.
Β. Οποιοδήποτε είδος νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες δεν μπορεί να γίνει ανεκτό.
Σε περίπτωση που ένας μελλοντικός αγοραστής πληροί τις δύο επίσημες προϋποθέσεις και επιθυμεί να αγοράσει τη γη μας, έχουμε μια άλλη σειρά προϋποθέσεων για την πραγματοποίηση της συναλλαγής:
I. Η σύμβαση την οποία θα υπογράψουμε και οι δύο από εμάς δεν μπορεί να έχει νόμιμη αξία μέχρι την επικύρωση σε επίσημο συμβολαιογράφο στη Ρουμανία.
ΙΙ. Τόσο ο υποψήφιος αγοραστής όσο και ο ίδιος πρέπει να παρακολουθήσουμε προσωπικά τον επίσημο συμβολαιογράφο στη Ρουμανία, όπου ο υποψήφιος αγοραστής θα αποδείξει την φερεγγυότητά του (δυνατότητα αγοράς του οικόπεδου) με αυθεντικές τραπεζικές δηλώσεις σε αντάλλαγμα της παρουσίασης των τίτλων ιδιοκτησίας μας και όλα τα κατάλληλα έγγραφα σύμφωνα με τους ισχύοντες ρουμάνικους νόμους.
III. Στον συμβολαιογράφο, και οι δύο πρέπει να παρουσιάσουμε έγκυρα έγγραφα ταυτότητας, όπως τα δελτία ταυτότητας, τα διαβατήρια κλπ.
IV. Η συμβολαιογραφική σύμβαση θα περιέχει τρία βασικά στοιχεία: το υπό συζήτηση οικόπεδο, την τιμή πώλησής μας και το κόστος αγοράς (του μελλοντικού αγοραστή) και πλήρη στοιχεία για την ταυτότητά μας ως πωλητή και την ταυτότητά του ως αγοραστή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB