Πώληση Χωράφι, Barlad, Vaslui, Ρουμανία, Principala

Πώληση - Cod. 39172

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 470000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 17
  • Όροφος: 1

Πουλάω τα φυτά και τα φρούτα.
Το αγρόκτημα αποτελείται από ένα κτίριο P + 1, ένα άλλο κτίριο με 2 διαμερίσματα με αποτύπωμα 270 τ.μ., μηχανικά εργαστήρια και ξυλουργείο εξοπλισμένα με εργαλεία και μηχανές, μεγάλη αποθήκη και μεγάλη επιφάνεια για την αποθήκευση φρούτων (περιλαμβάνει επίσης κρύο δωμάτιο). . Επίσης εντός των 2 εκταρίων του αγροκτήματος υπάρχουν φυτείες με καρπούς κερασιού, κερασιού, κερασιού και ροδάκινου, αντλιοστάσιο για τα 2 βαθιά πηγάδια, τουαλέτες με ντουζιέρα και τουαλέτα για τους υπαλλήλους, 3 δωμάτια για μόνιμο προσωπικό και κλιμακοστάσιο. Οι πόλοι φωτισμού, το δίκτυο και ο μετασχηματιστής αποτελούν ιδιοκτησία της εταιρείας. Υπάρχει επίσης ένα κτίριο που σχεδιάστηκε για το πρόβατο και διαθέτει όλες τις εγκαταστάσεις: κεραμικά πλακάκια τοίχου και δαπέδου, τρεχούμενο νερό και ένα μεγάλο κρύο δωμάτιο. Το περίφραγμα της φάρμας είναι περιφραγμένο και η πρόσβαση γίνεται μέσω μιας αυτόματης πύλης και ενός άλλου σταθερού μετάλλου. Τα σοκάκια και οι δρόμοι προσπέλασης επιτρέπουν την είσοδο των ελαστικών ή των αυτοκινήτων υψηλής χωρητικότητας και το αγρόκτημα βρίσκεται σε ασφάλτινο επαρχιακό δρόμο. Η θέρμανση γίνεται με το λέβητα σε ξύλο με καλοριφέρ, αλλά υπάρχουν και σόμπες. Η συνολική έκταση είναι πάνω από 3000 τ.μ.
Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης 43 εκτάρια οπωρώνες στην ιδιοκτησία (φυτεία και επένδυση ανήκουν στην εταιρεία), γη που χορηγήθηκε από ADS για 49 χρόνια. Στο έδαφος υπάρχει μια λίμνη, βαθιά καλά, φράχτη ηλεκτρικό φράχτη, καμπίνα φρουράς. Ο οπωρώνας αναζωογονείται με φύτευση 40.ooo οπωροφόρων δέντρων τώρα. Η μέση παραγωγή είναι 400-500 τόνοι / έτος

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB