Πώληση Αγροτική επιχείρηση, ROMAN, Neamţ, Ρουμανία, ROMAN

Πώληση - Cod. 43053

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 999999999.999 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Σας ενημερώνουμε ότι έχετε την ευκαιρία να επενδύσετε σε μια γεωργική φάρμα, που βρίσκεται σε μια γραφική περιοχή της Ρουμανίας, πιο συγκεκριμένα στην κομητεία Neamț, στα σύνορα με την επαρχία Vaslui.
Το αγρόκτημά μας έχει 340 εκτάρια γεωργικής γης, εκ των οποίων τα 50 εκτάρια είναι ιδιόκτητα, η διαφορά είναι μισθωμένη με συμβάσεις μίσθωσης για περίοδο μεταξύ 4 και 15 ετών. Η αξία της ετήσιας μίσθωσης είναι 700 κιλά σίτου ανά εκτάριο ή το αντίστοιχο σε λέι. Αυτές οι πτυχές σας προσφέρουν μια εξαιρετική δυνατότητα ανάπτυξης και κερδοφορίας.
Τα επιχειρήματα για επένδυση σε αυτό το αγρόκτημα:
1. Επιφάνεια γεωργικής γης:
Τα 340 εκτάρια γεωργικής γης που βρίσκονται σε ακτίνα 10 km αντιπροσωπεύουν σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την εκμετάλλευση των γεωργικών καλλιεργειών σε διάφορα συστήματα αμειψισποράς. Αυτή η περιοχή γης προσφέρει τη δυνατότητα διαφοροποίησης των καλλιεργειών και αύξησης της παραγωγής.
2. Το ασφαλισμένο ακίνητο για 50 εκτάρια:
Από τα συνολικά 340 εκτάρια, τα 50 εκτάρια είναι ιδιόκτητα, εξαλείφοντας τους κινδύνους της μίσθωσης και παρέχοντας μακροπρόθεσμη σταθερότητα. Η ιδιοκτησία αυτών των 50 εκταρίων σάς δίνει τον πλήρη έλεγχο της φάρμας, κάτι που είναι απαραίτητο για την επιτυχία μιας βιώσιμης γεωργικής επιχείρησης.
3. Στρατηγική τοποθεσία:
Το αγρόκτημα βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή γεωγραφική περιοχή, χάρη στην εύκολη πρόσβαση σε οδικές και σιδηροδρομικές υποδομές. Αυτό διευκολύνει τη μεταφορά των αγροτικών προϊόντων στις αγορές, μειώνοντας το κόστος και διασφαλίζοντας την αποτελεσματική διανομή.
4. Δυνατότητα ανάπτυξης:
Αξιοποιώντας τα 340 στρέμματα γεωργικής γης, έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε την αγροτική επιχείρηση σε πολλαπλές κατευθύνσεις. Από τις εκτεταμένες καλλιέργειες σιτηρών και λαχανικών μέχρι την κτηνοτροφία, η φάρμα μπορεί να γίνει ένας ισχυρός και διαφοροποιημένος γεωργικός πόλος.
5. Εξοπλισμός σε καλή κατάσταση λειτουργίας:
Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι η πλήρης γκάμα των γεωργικών μηχανημάτων που διαθέτει η φάρμα. Αυτά τα μηχανήματα είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας, γεγονός που διασφαλίζει ότι θα μπορείτε να εργάζεστε με τη μέγιστη απόδοση, ελαχιστοποιώντας τους χρόνους συντήρησης και το κόστος λειτουργίας.
6. Δυνατότητα κερδοφορίας:
Η επένδυση σε αυτό το αγρόκτημα 340 εκταρίων με μηχανήματα υψηλής απόδοσης και τεράστια γη μπορεί να έχει σημαντικό ρόλο μακροπρόθεσμα.
Η γεωργία παραμένει ουσιαστικός τομέας για την προσφορά τροφίμων και, στο πλαίσιο της αυξανόμενης παγκόσμιας ζήτησης, υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για σημαντικά κέρδη.
Συμπερασματικά, η γεωργική μας φάρμα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν στη γεωργία. Με 340 εκτάρια γεωργικής γης, εκ των οποίων τα 50 εκτάρια ανήκουν, και γεωργικά μηχανήματα υψηλής απόδοσης, θα έχετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά και μια πραγματική ευκαιρία να αναπτύξετε μια κερδοφόρα και βιώσιμη γεωργική επιχείρηση.
Τιμή 1.800.000 ευρώ
Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την επενδυτική ευκαιρία, επικοινωνήστε μαζί μας.
Η ομάδα μας θα χαρεί να σας δώσει όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε για να πάρετε την καλύτερη απόφαση για το μέλλον σας στη γεωργία.
Χαιρετισμοί,

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB