Πώληση Βίλες στην ύπαιθρο, Dobreni, Neamţ, Ρουμανία, str M Horaita, nr 206B, com Dobreni

Πώληση - Cod. 43806

  • Τύπος: Βίλες στην ύπαιθρο
  • Περιοχή: 670 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 4

Αυτό το ευέλικτο και βιώσιμο πολυτελές αρχοντικό 669,63 τ.μ., που ολοκληρώθηκε το 2008, προσφέρει απαράμιλλες δυνατότητες αυτάρκειας και την ευελιξία να καλύψει μια ποικιλία επιχειρηματικών μοντέλων. Σε έκταση 8.900 τ.μ. με άμεση πρόσβαση από το DJ 156A, μόλις 12 χλμ. από την Piatra Neamț, αυτή η ιδιοκτησία συνδυάζει την πολυτέλεια, τη βιωσιμότητα και τον πολυλειτουργικό σχεδιασμό του χώρου, καθιστώντας το μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία.
Αειφορία και αυτάρκεια:
• Σχεδιασμός Permaculture: Η γη προετοιμάζεται για ένα τροφικό δάσος permaculture με περισσότερα από 300 είδη καρποφόρων και φαρμακευτικών φυτών, διασφαλίζοντας μακροπρόθεσμη οικολογική ισορροπία και παραγωγή τροφίμων.
• Ενεργειακή ανεξαρτησία: Έτοιμο για φωτοβολταϊκά πάνελ και εγκατάσταση μπαταριών, το ακίνητο περιλαμβάνει δικά του φρεάτια, απαιτώντας μόνο την προσθήκη αντλίας και δεξαμενής για ανεξαρτησία του νερού.
• Κατασκευή φιλική προς το περιβάλλον: Η κατασκευή του αρχοντικού, κατασκευασμένη από τούβλο BCA με κολώνες από οπλισμένο σκυρόδεμα, παρέχει εξαιρετική αντοχή στη φωτιά, ηχομόνωση και θερμική απόδοση. Ο συμπαγής, ενεργειακά αποδοτικός σχεδιασμός του ελαχιστοποιεί την απώλεια θερμότητας και εξασφαλίζει χαμηλό κόστος συντήρησης. Η οροφή, μονωμένη με βασαλτικό ορυκτοβάμβακα 15 cm, αντανακλά τη θερμότητα προς τα μέσα και καλύπτεται με ανθεκτικά βότσαλα Maramureșan βρασμένα σε λάδι μετασχηματιστή για μακροζωία.
Πολυλειτουργικός σχεδιασμός χώρου:
• Ευέλικτη διάταξη: Σχεδιασμένος για προσαρμοστικότητα, ο χώρος διαχωρίζεται εύκολα για να ταιριάζει σε διάφορα επιχειρηματικά μοντέλα, όπως:
o Luxury Retreat Center
o Boutique Hotel φιλικό προς το περιβάλλον
o Πολυτελής Εγκατάσταση Φροντίδας Ηλικιωμένων
o Μικροφάρμα
o Δημιουργικός ή Πολυλειτουργικός Επιχειρηματικός Χώρος
• Εσωτερικά χαρακτηριστικά: Το αρχοντικό είναι εξοπλισμένο με έπιπλα από μασίφ ξύλο υψηλής ποιότητας, δάπεδο από σφενδάμι, παράθυρα με τριπλά τζάμια και χαλιά από περσικό μαλλί. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει λέβητα αεριοποίησης ξύλου Viessmann, θερμικά συστήματα χαλκού και τριφασικό ρεύμα.
Διάταξη ιδιοκτησίας:
• Υπόγειο (168,23 τμ): Γκαράζ, λεβητοστάσιο, αποθήκη ξύλου και τροφίμων, πλυντήριο, 2 κελάρια, και μεγάλες αποθήκες.
• Ισόγειο (218,66 τμ): Χώρος υποδοχής, ρουστίκ σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα, 2 μπάνια, 2 υπνοδωμάτια, και 1 επιπλέον μπάνιο.
• Πρώτος Όροφος (141,36 τμ): 4 δίκλινα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και αίθουσα αναψυχής.
• Πάνω Όροφος & Σοφίτα (141,38 τμ): 2 διώροφα διαμερίσματα με ατομικά μπάνια και μπαλκόνια.
Τοποθεσία και προσβασιμότητα:
• 12 χλμ. από την Piatra Neamț: Κοντά σε πολιτιστικά και ιστορικά αξιοθέατα όπως ο Πύργος του Στεφάνου και το Φρούριο Bâtca Doamnei.
• 25 km από τη Μονή Neamț και 30 km από τα φαράγγια Bicaz: Ιδανικό για επισκέπτες οικοτουρισμού και καταφύγιο ευεξίας.
• 20 χλμ. από τη Μονή Αγαπιάς: Βασικός πολιτιστικός και θρησκευτικός χώρος.
Επενδυτικό δυναμικό: Είτε ως πολυτελές καταφύγιο, boutique ξενοδοχείο ή πολυλειτουργικό επιχειρηματικό κέντρο, αυτό το αρχοντικό είναι χτισμένο για να εξυπηρετεί μια μεγάλη ποικιλία επιχειρηματικών μοντέλων. Λάβετε υπόψη ότι απαιτούνται μικρές επενδύσεις. Ο μοναδικός σχεδιασμός του, που συνδυάζει πολυτέλεια υψηλής ποιότητας με βιωσιμότητα και αυτάρκεια, προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία για ένα φιλικό προς το περιβάλλον εμπορικό εγχείρημα σε μια από τις πιο γραφικές τοποθεσίες της Ρουμανίας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB