Πώληση Βίλα, Busteni, Prahova, Ρουμανία, Alexandru Ioan Cuza

Πώληση - Cod. 37345

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 440 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 3

Αυστριακή αλπική οικογενειακή βίλα στο Zamora / Busteni, στην κοιλάδα Prahova (130 χιλιόμετρα από το Βουκουρέστι), την πιο διάσημη ορεινή κοιλάδα της Ρουμανίας. 440 τ.μ. σε 500 τ.μ. γης. Χτισμένο το 1997 και ανακαινισμένο το 2016, 6 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια και σάουνα, εξωτερικό ξύλινο τοίχο με πέτρινο τοίχο και υπέροχη θέα σε ολόκληρη την οροσειρά Bucegi. Πολύ κοντά στα πιο όμορφα ρουμανικά κάστρα, συμπεριλαμβανομένου του Κάστρου του Δράκουλα.

Η ιδιοκτησία έχει εισόδους σε 2 δρόμους και 3 ξεχωριστές εισόδους. Στερεά δρύινα εσωτερικά κλιμακοστάσια και δάπεδα, τζάκι, θέρμανση με φυσικό αέριο, καινούργιο λέβητα, βεράντα, κιόσκι γενναιόδωρου μεγέθους και 3 μπαλκόνια. Νέα μεγάλα παράθυρα με διπλά τζάμια Salamander. Ζευγάρι κήπος με αειθαλές, οπωροφόρα δέντρα και λουλούδια. Γκαράζ για 2 αυτοκίνητα.


Α. Ισόγειο - 130 τ.μ., καλυμμένη είσοδος, χώρος αναψυχής, εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία με υπέροχη θέα στον κήπο, με παράθυρο 10 τ.μ., αποθηκευτικούς χώρους, αντλιοστάσιο, WC, σάουνα και νέα ντουζιέρα.
Θέρμανση αερίου, θερμαντικά σώματα από χάλυβα, νέος λέβητας Ferroli 67KW.

Β. 1ος όροφος - 100 τ.μ., 3 υπνοδωμάτια, κύριο υπνοδωμάτιο με βεράντα με παράθυρα 8 τ.μ., 2ο μπαλκόνι με μπαλκονόπορτες, σαλόνι με τζάκι αερίου, 1 μπάνιο με μεγάλη μπανιέρα, μασίφ ξύλινη πόρτα, ξύλινα δάπεδα.

Γ. 2ο όροφο - 80 τ.μ., 3 υπνοδωμάτια - το καθένα με μπαλκόνια. Τα κύρια υπνοδωμάτια διαθέτουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με θέα στο βουνό. Μπάνιο με ντους.

Δ. Σοφίτα - 50 τ.μ., τελειωμένη σε ξύλο, με αποθηκευτικούς χώρους.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB