Πώληση Δυάρι, sibiu, Sibiu, Ρουμανία, Cristian, zona de Vest

Πώληση - Cod. 42327

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 52 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Διαμέρισμα 2 δωματίων προς πώληση στο Sibiu – 52,26 ωφέλιμα τμ + 7,42 τμ χαγιάτι – βίλα Mona Lisa (Gf + 2F, 3 διαμερίσματα/όροφος)

Το διαμέρισμα προς πώληση αντιπροσωπεύει μια φιλοσοφία πολυτελείας και διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, μόνωση με μαλλί βασάλτη και το μπαλκόνι είναι πλήρως φινιρισμένο με το κλειδί στο χέρι, με γρανίτη και τζάμι ασφαλείας. Οι κάτοικοι θα επωφεληθούν επίσης από τα ηλεκτρικά εξωτερικά στόρια και ένα ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ύφος: η σκάλα θα παραδοθεί με το κλειδί στο χέρι, καλυμμένη με γρανίτη και το εξωτερικό όλων των βιλών θα είναι φινιρισμένο με το κλειδί στο χέρι, με ένθετα από πεύκη Σιβηρίας και φυσική πέτρα. Μοναδικοί αστικοί δείκτες σε όλη τη χώρα. Το ποσοστό εδαφικής πληρότητας είναι μόλις 25%, και οι χώροι πρασίνου καταλαμβάνουν το 45%.

Οι κάτοικοι του συγκροτήματος θα απολαύσουν ηρεμία, καθαρό αέρα, αλλά και όμορφη θέα στα βουνά. Η πλούσια βλάστηση σημαίνει ότι οι βίλες περιβάλλονται αποτελεσματικά από χώρους πρασίνου. Απόσταση 4 λεπτών από την περιοχή Industrial West, 4 λεπτών από το μετρό και 15 λεπτών από το ιστορικό κέντρο του Sibiu. Λόγω της τοποθεσίας στο Cristian, στην περιοχή υπάρχουν πολλά καταστήματα, εμπορικά κέντρα. Στη δεύτερη φάση της ανάπτυξης της γειτονιάς θα κατασκευαστούν εμπορικοί χώροι: σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, γυμναστήριο κ.λπ.

Γιατί το συγκρότημα κατοικιών DaVinci είναι διαφορετικό;

- Θεαματικό ανάγλυφο συστηματοποιημένο κατακόρυφα σε επίπεδα βήματα. Η γειτονιά χτίζεται σε οικόπεδο που έχει γενική κλίση στον άξονα ΒΟΡΕΑΣ-ΝΟΤΟ. Μέσω κάθετης συστηματοποίησης ολόκληρης της γειτονιάς, το ανάγλυφο θα γυαλιστεί σε επίπεδα σκαλοπάτια στον άξονα ΒΟΡΕΑΣ-ΝΟΤΟ. Βασικά, οι πολυκατοικίες τοποθετούνται σε διαφορετικά επίπεδα όπως οι καρέκλες σε ένα αμφιθέατρο.

- Πλούσια βλάστηση από την πρώτη μέρα

- Προσβασιμότητα και έλλειψη κυκλοφοριακής συμφόρησης. Το DaVinci Homes διαθέτει 4 εισόδους - εξόδους. Εύκολη πρόσβαση στο Sibiu μέσω 3 διαφορετικών διαδρομών: (1) νότιος περιφερειακός δρόμος, (2) βόρειος περιφερειακός δρόμος, (3) Εθνική οδός Sibiu - Cristian.

- Ενιαία αρχιτεκτονική: μόνο 6 τύποι βιλών αποτελούν ολόκληρη τη γειτονιά

- Οικειότητα μέσα σε βίλα (σε αντίθεση με τη διαμονή σε πολυκατοικία μαζί με δεκάδες οικογένειες). Οι περισσότερες βίλες στεγάζουν 9 διαμερίσματα (3 ανά όροφο).

- Κτίριο 4 παιδικών χαρών και γηπέδου ποδοσφαίρου, το οποίο στη συνέχεια θα διαχειρίζεται ο σύλλογος κατοίκων

- Διαρρύθμιση όλων των μπαλκονιών με θέα ΝΟΤΙΑ, με θέα στα βουνά

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB