Πώληση Κτήριο , Zagujeni, Caraş-Severin, Ρουμανία, Nr. 162

Πώληση - Cod. 43333

  • Τύπος: Κτήριο
  • Περιοχή: 1338 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Η κατοικία προς πώληση αποτελείται από:
ΙΣΟΓΕΙΟ:
- 2 υπνοδωμάτια, μεγάλο σαλόνι με πρόσβαση στη βεράντα, κουζίνα, αποθήκη, μπάνιο με πρόσβαση στην καλοκαιρινή κουζίνα.
ΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟΣ:
- 1 υπνοδωμάτιο και βεράντα με όμορφη θέα στο Muntele Mic και στο βουνό Tarcu
- Πρόσβαση στη σοφίτα του σπιτιού με δυνατότητα δημιουργίας δωματίου σοφίτας
- μια μικρή αποθήκη

Η είσοδος στο σπίτι γίνεται μέσω ενός μεγάλου διαδρόμου με δύο εισόδους, η μία από τον κήπο και η άλλη από την είσοδο της αυλής. Η είσοδος της αυλής είναι καλυμμένη και τσιμεντένια και προσφέρει τη δυνατότητα στάθμευσης δύο αυτοκινήτων και αποθήκευσης ξύλων για το χειμώνα. Πίσω από το σπίτι υπάρχει μια σκεπαστή και τσιμεντένια βεράντα με πρόσβαση στο σαλόνι, την καλοκαιρινή κουζίνα, το εργαστήριο και το κελάρι. Η θέρμανση γίνεται με πλακάκια από τερακότα, το σπίτι συνδέεται με νερό και λύματα της δημοτικής επιχείρησης, αλλά διαθέτει και πηγάδι με οικιακό δίκτυο ύδρευσης συνδεδεμένο με το σπίτι. Μερικά από τα παράθυρα είναι εξοπλισμένα με ρολά. Τα 2 υπνοδωμάτια στο ισόγειο είναι τα ασφαλή δωμάτια που ανήκουν στην παλιά κατασκευή του σπιτιού, του οποίου τα κεραμίδια πρέπει να ανακαινιστούν, τα υπόλοιπα δωμάτια αποτελούν μέρος του νέου κτιρίου από το 2005 με νέα στέγη. Το σπίτι μπορεί να κατοικηθεί αμέσως.

Ο κήπος είναι πολύ μεγάλος και προσφέρει δυνατότητα ανέγερσης δεύτερης κατοικίας, επίσης με πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο.
Το σπίτι βρίσκεται στην πόλη Zagujeni στην περιοχή Caras-Severin. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι τρένα και λεωφορεία. Τα επιχειρηματικά κέντρα της μεγάλης πόλης Caransebes απέχουν περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο. Υπάρχει επίσης ένα αεροδρόμιο περίπου 1 ώρα μακριά στη γνωστή πόλη Τιμισοάρα.
Για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ και της φύσης αναφέρουμε ότι το τουριστικό θέρετρο Mount Muntele Mic απέχει 1 ώρα με το αυτοκίνητο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB