Πώληση Μονοκατοικία, Oradea, Bihor, Ρουμανία, Delavrancea 2

Πώληση - Cod. 25935

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 470 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: ground floor + basem

Αυτή άνω των 100 ετών ιστορικό κτήριο βρίσκεται σε μια κατοικημένη περιοχή στο κέντρο της Oradea, σε μικρή απόσταση από τα σύνορα της Ουγγαρίας. Οι πέντε καλά φωτισμένη μεγαλύτερο και ένα μικρότερο δωμάτιο, δύο μπάνια και δύο κουζίνες (η μία στο υπόγειο), αντιπροσωπεύουν περίπου 350m2 του ζωτικού χώρου. Το συνοδευτικό βεράντα έχει θέα στον μεγάλο κήπο και αποτελεί ιδανικό μέρος για δείπνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Στον κήπο υπάρχει επίσης ένα γκαράζ που διπλασιάζει ως ένα υπόστεγο. Η σοφίτα δεν αξιοποιούνται επαρκώς, αλλά με την επένδυση θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα μεγάλο ενσωματωμένο σε σοφίτα (ένα πάνω από 100m2 πιθανή επέκταση του ζωτικού χώρου).

Το σπίτι βρίσκεται κοντά (~ 500 μέτρα) στην κεντρική πεζοδρομημένη εμπορική περιοχή (διάσημη για αποσχιστικές κτίριά της), καθώς και ένα από τα κύρια πάρκα της πόλης, στην όχθη του ποταμού Crisul.

Οραντέα είναι μια εθνικά διαφορετική πόλη με πλούσια πολιτιστική ζωή, μεγάλα πάρκα και πολλά ιστορικά αξιοθέατα. Ήταν ένα σημαντικό σύνορα οικισμούς του ιστορικού Τρανσυλβανία (το μεγάλο μεσαιωνικό φρούριο στη μέση της πόλης είναι ένα από τα highlights του), αργότερα έγινε ένας από τις σημαντικότερες πόλεις της Αυστρο-ουγγρικής αυτοκρατορίας (το αποσχιστικό κέντρο της πόλης χτίστηκε κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής). Σήμερα είναι το πιο σημαντικό εμπορικό και βιομηχανικό κέντρο της Βορειο-δυτική Ρουμανία, βρίσκεται κοντά (~ 8 χιλιόμετρα) στα ουγγρικά σύνορα. Η πόλη είναι επίσης σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο (~ 2 ώρες) στις πίστες και τα μονοπάτια πεζοπορίας που κόβει την ανάσα των Δυτικών Καρπαθίων.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB