Πώληση Νησί , Arad, Arad, Ρουμανία, Ghioroc, Arad

Πώληση - Cod. 25345

  • Τύπος: Νησί
  • Περιοχή: 4000 m²
  • Αριθμός δωματίων: -
  • Όροφος: -

Πουλάω ένα νησί για Ghioroc λίμνη στη Ρουμανία χώρα μια εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή. Η λίμνη βρίσκεται στην πόλη Ghioroc, Arad. Αυτή η πόλη, Ghioroc, είναι μεταξύ 2 μεγάλη πόλη, Τιμισοάρα και Αράντ, οι πόλεις που έχουν και τα δύο μεγάλα αεροδρόμια να πάρετε σε όλες τις πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ποτέ δεν θα βρείτε κάτι που όμορφο και σε μια τόσο καλή τιμή, όπως σου προσφέρω .......
Ένα πανέμορφο και διακριτική όαση ηρεμίας και χαλάρωσης κοντά Arad (15 χιλιόμετρα) σε έκταση 4.000 τετραγωνικών ποδιών (τετραγωνικά μέτρα).
Αυτό το νησί βρίσκεται μέσα στο μεγάλο λίμνη, όπως μπορείτε να δείτε στην πρώτη φωτογραφία, μεταξύ του να οργανώσει την παραλία και το τουριστικό συγκρότημα "Λας Βέγκας". Η πρόσβαση γίνεται μόνο με πλοίο που έχει χωρητικότητα 15 ατόμων, περιβάλλεται από 102 στρέμματα του νερού και το βάθος του νερού ξεκινά στις 2 μέτρα σε 30.
βοηθητικά κτίσματα σε μια έκταση 150 μέτρων. Υπάρχουν, επίσης, 2 οικολογικές τουαλέτες, 3 μικρά σπίτια που δεν είναι εξοπλισμένα, σε μία πλωτή σχεδία στο νερό των 60 τετραγωνικών μέτρων και ένα πλωτήρα 6000 λίτρων.
Υφιστάμενες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας: ηλεκτρική ενέργεια και γεωτρήσεις με πόσιμο νερό
Το νησί καλύπτεται με πλούσια βλάστηση ειδικό (ιτιές και λεύκες) και περιβάλλεται από καλάμι. Όλα τα έγγραφα ιδιοκτησίας είναι σε τάξη και να υπάρχει μόνο ένας ιδιοκτήτης.
Η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB