Πώληση Οικόπεδο, Arad, Arad, Ρουμανία, DN79/E671

Πώληση - Cod. 24895

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 11750 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Γη των 11.750 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή της ισχυρής επέκτασης στη Ρουμανία με τιμή πώλησης μόνο € 6 ανά τετραγωνικό μέτρο!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Οικόπεδο προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για την εφοδιαστική βιομηχανική, εμπορική ή ξενοδοχείο που βρίσκεται σε μια στρατηγική περιοχή Arad (Ρουμανία), δηλαδή στην αρτηρία που συνδέει την πόλη Αράντ και Οραντέα, μόλις 15 χλμ από την εθνική οδό και 6 χιλιόμετρα από το κέντρο του Arad. Στη γύρω περιοχή άρχισε τις εργασίες εκσκαφής για μια μεγάλη αντιπροσωπεία σε ένα διάσημο αυτοκίνητο, η εν λόγω έκταση έχει 120 πόδια των πρόσοψη δρόμου. Νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο και ηλεκτρικό δίκτυο αποχέτευσης είναι δίπλα.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: Mt. συνολικού ύψους 11.750 τετραγωνικά. Το έδαφος έχει τη δυνατότητα να είναι σε θέση να κατασκευαστούν σε ένα ενιαίο μπλοκ 80% του εμβαδού του δαπέδου ή με διαίρεσης σε έως και 90% της συνολικής έκτασης. Ο κυβισμός του ακινήτου θα έχει μέγιστο ύψος 10 μέτρα. χωρίζεται σε δύο επίπεδα.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Προσφέρουμε επίσης την ευκαιρία για την επίλυση τυχόν γραφειοκρατικά θέματα που αφορούν το άνοιγμα του κάθε εμπορικό ή βιομηχανικό.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB