Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Focsani, Vrancea, Ρουμανία, Pufesti

Πώληση - Cod. 37264

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 89 m²
  • Αριθμός δωματίων: 20
  • Όροφος: Beton

Όπως ακούμε στα μέσα ενημέρωσης, τα τελευταία χρόνια, η γεωργία και η αύξηση της κτηνοτροφίας στη Ρουμανία σημείωσαν σημαντική αύξηση που προσελκύει όσο το δυνατόν περισσότερους Ρουμάνους και ξένους επενδυτές. Το RE / MAX Golden Home παρουσιάζει ένα ακίνητο "επιχειρήσεων" με ισχυρό επενδυτικό αντίκτυπο λόγω της θέσης, της θέσης και της θετικής απόδοσης σε αυτόν τον επιχειρηματικό τομέα. Βρίσκεται στην πόλη Pufesti Jud. Vrancea σε 1000 μ. Από την εθνική οδό E85, η οποία συνδέεται με τις κύριες πόλεις της Ρουμανίας, το αγρόκτημα αυτό οργανώνεται ως εξής:
Η οικιστική έκταση είναι 16.474 τ.μ. σε έκταση 89.256 τ.μ., η οποία αποτελείται από: * 12 αγελάδες και στάβλους με επιφάνεια μεταξύ 600 και 900 τ.μ.
* 8 Paddocks με επιφάνειες μεταξύ 200 και 1360 τ.μ.
* Fanar 548 στρέμματα
* Σιλό 904 τ.μ. - σιλό 604 τ.μ.
* Πλατφόρμα χωρητικότητας 588 τετραγωνικών μέτρων
* Περιοδικό 498 τετραγωνικών μέτρων
* Προσαρμογείς, βοηθητική πλατφόρμα, μύλος, μετρητής Bascula, μετρητής Bascula, αντλία νερού, σπίτι πυροσβεστικής αντλίας, κιβώτιο δεξαμενής νερού, αντλία δύναμης και POST TRAFO.
Η FERMA διαθέτει 100 κλουβιά κρέατος "CHAROLAISE". Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των σφαγίων (Charolaise) είναι ότι έχουν πολύ λιγότερα κρέατα από άλλα βοοειδή κρέατος, με ποσοστό λίπους μόλις 10%. Τα κουνέλια δεν χρειάζονται επιπλέον φροντίδα, δεν εμφανίζουν ευαισθησία ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ο Charolais έχει μια πολύ υψηλή χωρητικότητα πρόσληψης που τους επιτρέπει να συγκομίζουν τη βόσκηση και τις ζωοτροφές που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Δεδομένου ότι αυτή η φυλή κρέατος δεν είναι επιλεκτικό είδος, δεν απαιτεί ειδικές ιατρικές θεραπείες. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η επιχείρηση CHAROLAISE είναι κερδοφόρα από μόλις 30 κεφάλια, επειδή αποτελεί δείγμα της ταυρίνης κρέατος.
Η εταιρεία διαθέτει επίσης 100 εκτάρια καλλιεργήσιμης γης.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τα πλεονεκτήματα αυτής της ιδιοκτησίας!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB